Αυγενάκης: Η δύναμη των Ελλήνων της διασποράς αποτελεί δύναμη της χώρας μας

«Στόχος μας είναι μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:20
21/03/2019
Αυγενάκης: Η δύναμη των Ελλήνων της διασποράς αποτελεί δύναμη της χώρας μας
4
loading

«Η ψήφος των απόδημων Ελλήνων αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία. Το brain drain της κρίσης κόστισε στην Ελλάδα σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες εκτός πατρίδας. Η δύναμη των Ελλήνων της διασποράς αποτελεί δύναμη της χώρας μας. Για τη Νέα Δημοκρατία, και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελεί καθήκον η ενδυνάμωση των πολιτικών και πολιτισμικών δεσμών με τους απόδημους Έλληνες. Άμεση προτεραιότητά μας να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα συμμετοχής στο μέλλον της χώρας τους, τη δυνατότητα να οικοδομήσουν μια Ελλάδα στην οποία και θα θέλουν να επιστρέψουν», δήλωσε στις Βρυξέλλες ο Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης των Γραμματειών Οικουμενικού Ελληνισμού Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ με θέμα «Η ψήφος των Αποδήμων και το Φαινόμενο του Brain Drain/Brain Gain».

Πριν από τη σημερινή σύνοδο του ΕΛΚ ο γραμματέας της ΝΔ συναντήθηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας, στελέχη της ΝΟΔΕ Βρυξελλών, εκπροσώπους των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ στο Βέλγιο και το προεδρείο της ΕΚΟ Υπαλλήλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Στόχος μας είναι μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η ισχυρή παρουσία, η μαζική και ενεργός συμμετοχή νέων ανθρώπων στο κόμμα, αποτελεί αέρα ανανέωσης και οξυγόνο, όχι μόνο για την Παράταξη αλλά και για τη Χώρα. Οι νέοι μας αποτελούν το πιο φρέσκο, το πιο ελπιδοφόρο και το πιο δημιουργικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας. Γι' αυτό και η συμμετοχή όλων στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές είναι απαραίτητη», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Seminar of the day (όπως soup du jour)

  Τι καθόστατε όλη μέρα ρε σείς;
  Τρεχάτε να συνάξετε ψήφους (κι ας είναι και ρώγες) μπας και καταφέρουμε να ρίξουμε τον Τσίπρα (που έχει ήδη πέσει μόνος του).

 2. avatar Φύγαν τα πουλιά στη Δύση

  Εμείς οι Έλληνες της ξενητειάς γνωρίζουμε καλά πως αν δέν βρέξεις [λο] δεν τρώς ψάρι και όταν πηγαίνουμε στη δουλειά και βρέχει κύριε Γραμματέα, να πας να πείς σε εκείνον που σε έχει ότι, κρατάμε ομπρέλες για να φτάσουμε.
  Έχετε κάνει ρεζίλι την νοημοσύνη μας ΟΛΟΙ ΣΑΣ την μιά με "λεφτά υπάρχουν", την άλλη με "σκίζω τα μνημόνια" και τώρα με ενα σωρό τζάμπα υποσχέσεις που είναι φύσει αδύνατον να κρατήσετε.
  Δεν φύγαμε απο την πατρίδα μας για να πάμε κάπου αλλού να ζήσουμε καλύτερα, αλλά για να μη δούμε τις οικογενειές μας πεινασμένες και χρεωμένες να γυρίζουνε στούς πέντε δρόμους.

 3. avatar ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ

  ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΨΗΦΗΣΕ ΜΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΜΕ 511 ΜΥΚΤΑ 428 ΚΑΘΑΡΑ,ΚΟΨΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΝΕΟΙ??? ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ??? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ??? ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΜΙΖΑΔΩΡΟΙ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΟΥ!!!

 4. avatar Χαχα

  Απόδημος ελληνισμος. Από το πολύ τους ενδιαφέρον δεν ξέρουμε πως να τους ευχαριστήσουμε . Ούτε μια σωστή τβ έστω δοριφορικη και δωρεάν δεν υπάρχει . Η ertworld δεν βλέπεται . Όσο αφ ορα την φορολογία αυτών που επενδύουν αστα να πάνε ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει