Για το «παραμύθι του Πολυτεχνείου με τους δήθεν νεκρούς» μίλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης και επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, τον Πέτρο Τατσόπουλο και τη Μαρία Ρεπούση.

«Γινόταν μια συζήτηση περί ιστορίας τώρα τελευταία για αυτές τις ανοησίες, τους ανύπαρκτους νεκρούς του Πολυτεχνείου, το δήθεν τανκς που πήγε και θέρισε ανθρώπους… Αυτά βέβαια είναι όλα ψέματα, κι αναρωτιόμουν μικρός όταν μου τα έλεγαν “μα είναι δυνατόν να πάει να σταθεί άνθρωπος αντιμέτωπος με τα τανκς, με το ατσάλι;”», είπε αρχικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. αναφέρθηκε στη συνέχεια στον λοχαγό της ΕΛΔΥΚ, Σωτήριο Σταυριανάκο, λοχαγό της ΕΛΔΥΚ, την προτομή του οποίου είπε δε ένα χωριό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μάνη.

Και σημείωσε ότι ο Έλληνας λοχαγός σκοτώθηκε από τουρκικά πυρά, όταν μετά από μέρες μαχών στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ τον Αύγουστο του ’74, στάθηκε απέναντι από τα τούρκικα τανκς.

«Άπειροι γνωρίζουν για το παραμύθι του Πολυτεχνείου αλλά κάνεις τον Σταυριανάκο», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε: «κι έχουμε αυτά τα άθλια υποκείμενα τύπου Ρεπούση και όλους τους άλλους, μην τους αναφέρω και μας κάνουν μαθήματα ιστορίας».

«Βλέπω κάθε μέρα στα κανάλια, μόνο φωτοστέφανο δεν του έχουν βάλει στα κανάλια, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ… Έβλεπα λοιπόν αυτόν τον τύπο, περιτριγυρισμένο από υπερήλικες, μισθοδοτούμενους όλους, κι έλεγαν τα κανάλια ότι αυτός είναι το μέλλον κι έτσι θα πάει μπροστά η χώρα», ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα, προσθέτοντας: «αυτός ξέρετε, όποτε έπιασε στο στόμα του τη Χρυσή Αυγή, ξεφτιλίστηκε».

Αναφέρθηκε και στον Πέτρο Τατσόπουλο, παραφράζοντας το όνομά του, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Πάντως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να του απαντήσει μέσω της προσωπικής του σελίδας «Εντάξει, Ηλία. Εγώ μπορώ να σου δείξω ταυτότητα, να δεις ότι δεν με λένε Τσατσόπουλο. Εσύ μπορείς να μου δείξεις ταυτότητα, να δω ότι δεν σε λένε Μ…..;», σημείωσε.