Επανεντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Ο κ. Μπαρμπαρούσης είχε διαγραφεί μετά από δηλώσεις που είχε κάνει από το βήμα της Βουλής και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανέγνωσε στο Σώμα επιστολή του κ.Μπαρμπαρούση με την οποία επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας δεδομένου ότι η υπόθεση του δεν έχει τελεσιδικήσει.

Ο κ. Βούτσης ανέγνωσε αντιστοίχως επιστολή του γραμματέα της ΚΟ της Χρυσής Αυγής Κ. Γερμενή που ενημερώνει ότι εντάσσεται στην ΚΟ της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μπαρμπαρούσης τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ για το Σκοπιανό ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και κάλεσε τον στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα, συλλαμβάνοντας τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας και εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.