Ο Πατούλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής

«Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:58
12/10/2018
Ο Πατούλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής
4
loading

Την υποψηφιότητα του για περιφερειάρχης Αττικής, ανακοίνωσε πριν λίγο, με γραπτή δήλωσή του, ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης. Στη δήλωσή του, τονίζει ότι στην απόφασή του αυτή, «καταλυτικό έπαιξε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο κ. Πατούλης ασκεί κριτική στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η οποία αναφέρει «απέτυχε παταγωδώς! Τα αποτελέσματα της μνημειώδους ανικανότητας που τη διακρίνει ήταν τραγικά. Η αποτυχία των διοικούντων ήταν απόλυτη σε όλα τα επίπεδα. Αποδείχτηκε ανεπαρκής στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων. Στήριξε την εκλογή της στο λαϊκισμό και στα ψέματα.

Διοίκησε χωρίς σχέδιο και ενέτεινε όλα τα μεγάλα προβλήματα». Αντίθετα σημειώνει, η Περιφέρεια Αττικής οφείλει να υιοθετήσει ένα νέο πιο αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης. Ο κ. Πατούλης εκφράζει τέλος τη βούληση του, να ενώσει «όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Περιφέρειας, να συνεργαστούμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με όλους τους συναδέλφους δημάρχους, χωρίς να κάνουμε κανενός είδους διάκριση κομματική, ιδεολογική».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΤΑ ΕΊΔΑΤΕ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

  ΤΌΣΟ ΑΓΏΝΑ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΆΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ ΤΙΜΗΣ?? ΤΟ ΜΙΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΈΤΙ!!

 2. avatar PanosGianaros

  Τέρμα πλέον η μαύρη άσφαλτος στους δρόμους της Αττικής .
  Μόλις αναλάβει ο Πατατούλης , , , οι δρόμοι θα στρώνονται με . . . . . χρυσόσκονη ...!
  ΓΕΝΙΚΑ , , , έχουν μία ροπή προς τον , , χρυσό ...!
  Και απ ότι φαίνεται η ιστορία θα γράψει για τον ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΤΟΥΛΗ .....!
  υ.γ
  Θα αναμένουμε να δούμε και κάτι ' ' ' ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ' ' ' που θα βάλεις στο ψηφοδέλτιό σου , , , ή μάλλον όχι που θα βάλεις , , , που θα μπούν μόνοι τους ....!

 3. avatar Rip

  Έχει 10 ανώτατα αξιώματα και απέτυχε σε όλα!
  Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα αποτύχει τώρα;

 4. avatar Αρχημιδης

  Να μη σε χασουμε!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει