Πατούλης: Η μητροπολιτική διακυβέρνηση είναι το μέλλον της Αθήνας

«Όσοι ενδιαφέρονται για την πρωτεύουσα θα πρέπει να διεκδικήσουν μία ισχυρή τοπική διακυβέρνηση»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:24
12/09/2018
Πατούλης: Η μητροπολιτική διακυβέρνηση είναι το μέλλον της Αθήνας
4
loading

Η μητροπολιτική διακυβέρνηση είναι το μέλλον της Αθήνας, τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας ότι το μοντέλο αυτό, ασκείται σήμερα στρεβλά από την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, σε αυτό το μοντέλο είναι το μέλλον της Αθήνας «και όχι στη διατήρηση ενός αναχρονιστικού συγκεντρωτικού κράτους που δίνει κάποιες αρμοδιότητες, αλλά ελάχιστους πόρους και περιορισμένες δυνατότητες στον εκάστοτε δήμαρχο να ασκήσει τα καθήκοντά του, με συνέπεια οι Δήμοι να μην έχουν οικονομική ανεξαρτησία και λειτουργική αυτοτέλεια».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογραμμίζει επίσης ότι «όσοι ενδιαφέρονται για την πρωτεύουσα θα πρέπει να διεκδικήσουν με όραμα και σχέδιο μία ισχυρή τοπική διακυβέρνηση, όπως εφαρμόζεται εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar 123456

  Και να με φωνάζετε Μητροπολίτη

 2. avatar ΜΈΧΡΙ ΕΔΏ ΤΟ ΜΥΡΊΖΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

  ΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΌΣΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΏΤΗ ΜΟΎΡΗ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΡΙΆ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΎ??!???????!!!

  1. avatar εσυ με την υπογα

   του μαξιμου εισαι????

  2. avatar αν δεν εισαι τρελος

   θα σε τρελανει.....και θα πας να χορευεις στην πλατεια καλαματιανα....και να κλαις τη μοιρα σου.....για τον καλογριτσα ...το σαββιδη...μπομπολα.....ποιος τους δωριζει λεφτα?????οι γαλαζοπρασινοι προδοτες....ο ψευταλεξης......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει