Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε επί προσωπικού στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας του ότι και συγκυβέρνηση να γίνει μετά τις εκλογές θα είναι και πάλι «ύπαρχος» γιατί πρωθυπουργός θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε σφοδρή κόντρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευ. Βενιζέλου εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή. Αιτία αποτέλεσε αναφορά του υπουργού οικονομικών για «εκτελωνιστές συμφερόντων». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξερράγη και κάλεσε σε έντονο ύφος τον κ. Βενιζέλο να πάρει πίσω τις εκφράσεις. «Εμείς δεν παντρευτήκαμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επετέθη και επί προσωπικού στον υπουργό οικονομικών λέγοντας του ότι και συγκυβέρνηση να γίνει μετά τις εκλογές θα είναι και πάλι «ύπαρχος» γιατί πρωθυπουργός θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πεποίθηση του Αλ. Τσίπρα είναι να χρεοκοπήσει η χώρα για να οργανώσει την πολιτική του παρουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό είναι ανατριχιαστικό» είπε ο υπουργός οικονομικών. Επίσης εξαπέλυσε νέα επίθεση στα ταμεία που δεν μπήκαν στο κούρεμα. «Επανέρχεται ο κ. Τσίπρας αναπαράγοντας αθλιότητες επιχειρηματικές. Εξ ονόματος τίνος ομιλεί;», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.