Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλες για τη νέα δανειακή αλλά και για το PSI με την Ελληνική πλευρά αλλά και τους ευρωπαίους αξιωματούχους να εκφράζουν τις τελευταίες ώρες αισιοδοξία για τελική λύση.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες σε ό,τι αφορά τον ειδικό λογαριασμό είναι πιθανόν να αναζητηθεί ένα νέο σχήμα καθώς η πρόταση των Γερμανών προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις στην ευρωζώνη.

Ζητείται ήδη από την ελληνική κυβέρνηση να παρουσιάσει τις δικές της προτάσεις στο Eurogroup και για τον ειδικό λογαριασμό αλλά και για το σχήμα της εποπτείας. Παράλληλα διεξάγονται και οι διαπραγματεύσεις για το PSI και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση του κ. Παπαδήμου με τον κ. Τσαρλς Νταλάρα.