Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Αλέκα Παπαρήγα χαρακτηρίζοντας «πολιτική μπλόφα» την αντιμνημονιακή πρόταση του, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι ανεξάρτητο από την καπιταλιστική κρίση, για την οποία «δεν έχουν κάποια πρόταση».

Όσον αφορά το κοινό μέτωπο της Αριστερά η γραμματέας του ΚΚΕ είπε ότι «ο χώρος είναι συνονθύλευμα πολλών απόψεων. Άλλοι λένε τη δραχμή, άλλοι λένε αντικαπιταλιστικό μέτωπο, άλλοι αντινεοφιλελεύθερο, άλλοι λένε μόνο αντιμνημονιακό, άλλοι λένε πατριωτικό, άλλοι λένε δημοκρατικό, άλλοι λένε χωράνε όλες οι πατριωτικές δυνάμεις. Πάρτε κόσμε. Είναι ένα μέτωπο μέχρι τις εκλογές και την άλλη μέρα ο καθένας θα τραβήξει το δρόμο του».

Τέλος σχετικά με το «πόθεν έσχες των Βουλευτών» είπε ότι δεν πρόκειται να μάθουμε το «πόθεν» καθώς δεν υπάρχει διαφάνεια και δεν ονομαστικοποιούνται οι μετοχές των επιχειρήσεων, ή η εξαγωγή κεφαλαίων. «Ακόμα και αν οι 300 βουλευτές δεν έπαιρναν κανένα μισθό δεν επρόκειτο ο λαός να ζήσει καλύτερα, γιατί υπάρχει η αντιλαϊκή πολιτική» σημείωσε.