Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στον real fm 97.8, έδωσε τη δική του ερμηνεία για την κίνηση Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση ως μία κίνηση υποστηρικτική προς τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

«Δεν τοποθετούν τους εαυτούς τους σε αυτή την κατηγορία των δελφίνων. Ο πρωθυπουργός ήταν απολύτως ενήμερος και έδωσε τη συγκατάθεσή του για να βγει στη δημοσιότητα η κοινή δήλωση», είπε ο Ηλίας Μόσιαλος και απαντώντας εμμέσως στις συζητήσεις εντός του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη ημέρα, τόνισε ότι «αυτά θα αργήσουν και οι εκλογές θα γίνουν σε δυο χρόνια».

Παράλληλα, ο Μόσιαλος τόνισε ότι η συνάντηση Παπούλια-Παπανδρέου δεν αφορά το ενδεχόμενο σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών αλλά σε ενδελεχή ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις εντός και εκτός συνόρων ενόψει και της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής.

Τέλος, δεν παρέλειψε για μία ακόμη φορά να τονίσει ότι χρειάζεται συνολική προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας, επισημαίνοντας, όμως, πως αυτό δεν είναι μόνο αρμοδιότητα του πολιτικού συστήματος.

«Πού είναι οι Έλληνες επιχειρηματίες να βοηθήσουν όπως κάνουν οι Ιταλοί; Πού είναι οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και η Δικαιοσύνη;» σημείωσε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Δεν είναι μόνο το πολιτικό σύστημα που φταίει για όλα τα δεινά της χώρας»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.