Tη Βιέννη επισκέπτεται αύριο ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με σημαντικούς παράγοντες της Αυστριακής κυβέρνησης, διεθνών οργανισμών και επιχειρηματικούς φορείς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο υπουργός για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων προς την Ελλάδα, την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, την ενίσχυση της ρευστότητας στη χώρα μας, αλλά και την παροχή τεχνογνωσίας και διοικητικής εμπειρίας σε θέματα ριζικών διαρθρωτικών αλλαγών στην πραγματική οικονομία.

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, θα έχει συναντήσεις με τον Αυστριακό υπουργό Οικονομίας, κ. Mitterlehner, τον Πρόεδρο του Αυστριακού Συνδέσμου Βιομηχανιών (IV) κ. Sorger, καθώς και με στελέχη μεγάλων αυστριακών επιχειρήσεων που επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην αυστριακή πρωτεύουσα, ο κ. Χρυσοχοϊδης θα απευθύνει την κεντρική ομιλία σε εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΕΒ και ο Αυστριακός Σύνδεσμος Βιομηχανιών με θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.