Η ΝΔ εμπράκτως «συμπαραστέκεται» στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν φιλική συνάντηση μαζί με τον κ. Γοβότση.

«Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, δήμαρχοι, πολιτευτές αλλά και δυο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βορίδης, συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και ο κ. Κυριαζίδης, είχαν “φιλική συνάντηση” μετά γεύματος με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, κ. Γοβότση. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η αθρόα προσέλευση τόσων στελεχών της ΝΔ στο πλευρό του δημάρχου ήταν τυχαία και αυθόρμητη, ούτε ότι δεν ήταν σε γνώση του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία ήταν δημόσια και απαθανατίστηκε μάλιστα από φωτογράφους, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της έμπρακτης συμπαράστασης της ΝΔ απέναντι στον κ. Γοβότση, του οποίου η συμπεριφορά και οι δημόσιες και επαναλαμβανόμενες ακραίες και ρατσιστικές δηλώσεις έχουν ήδη γίνει αντικείμενο εισαγγελικής παρέμβασης», αναφέρει η Κουμουνδούρου.