Στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς

Σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:27
07/09/2016
Στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς
3
loading

Ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει αυτήν την ώρα στην Καλαμάτα, ενώ από χθες το βράδυ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, τους αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλιφέρη, Περικλή Μαντά και τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία που πλήττει την πόλη. Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τον επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη να παρέμβει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο κ. Κεφαλογιάννης κατέθεσε ήδη ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την οποία ζητεί να ενημερωθεί για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την άμεση στήριξη των πληγέντων, μέσω της παροχής κονδυλίων αποζημίωσης των ζημιών που υπέστησαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφοι και ιδιώτες. Επιπλέον, ο κ. Κεφαλογιάννης ρωτά την Επιτροπή για τις δυνατότητες χρηματοδότησης της κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας αποτρέποντας μελλοντικές καταστροφές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Θειουλης

  Πήγε να φροντίσει το πλουςιο οδικό δίκτυο που έφτιαξε αυτός και οι προκάτοχοι του και τα γαργάρα δίκτυα υδρευσης και αποχετευςης που υπάρχουν σε όλες τι κύριες πόλεις του νόμου. Ελλάς Ελλάς .....

  1. avatar MiposEimasteOloiGiaTonMpoutso ;

   ΜιΑ χαρΑ τα λΕς ΘεΙε. ΠΑει εκεΙ για να τον απωθεΩσει ο ανΩνυμος καλαματιανΟς για την προσφορΑ του στον τΟπο!

 2. avatar Κωστας 14

  Μάθανε οτι ..μπιπ πλακώσανε κι οι ..μπιπ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει