Βούλτεψη: Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο δεν μοιράζει τη μιζέρια

«Όλα τα αυταρχικά καθεστώτα ακολουθούν μια συγκεκριμένη συνταγή»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:20
18/07/2016
Βούλτεψη: Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο δεν μοιράζει τη μιζέρια
4
loading

«Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο δεν μοιράζει τη μιζέρια», σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, η οποία είπε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ είχε σταθεροποιήσει την οικονομία και είχε δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στους επενδυτές, ενώ χαρακτήρισε «αυταρχικό καθεστώς», στα πρότυπα της Βενεζουέλας, τη σημερινή κυβέρνηση.

«Είναι θέμα νοοτροπίας εμείς κάνουμε πράγματα για να αναπτύσσεται η οικονομία ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν λογική απόλυτου κρατισμού», ανέφερε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε: «όλα τα αυταρχικά καθεστώτα ακολουθούν μια συγκεκριμένη συνταγή θα τη δείτε τώρα αυτόν τον καιρό και στη Βενεζουέλα».

Είπε ακόμη, ότι, το 2012 η χώρα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής και της εξόδου από το ευρώ και μέσα σε δύο χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ και τα άλλα δύο συνεργαζόμενα κόμματα η κατάσταση βελτιώθηκε, ενώ στο ερώτημα εάν η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει, ανέφερε: «εμείς θα φροντίσουμε με το γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο να έρθουν κεφάλαια στη χώρα, σ' εκείνο το σημείο βρισκόμασταν, όταν ανετράπη η κυβέρνηση, στο να έχουμε σταθεροποιήσει την οικονομία».

Για το ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού νόμου κατηγόρησε την κυβέρνηση για τακτικισμό, ότι επιλέγει τη συγκεκριμένη περίοδο να τον καταθέσει στη Βουλή προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών και επισήμανε ότι ο νυν εκλογικός νόμος καλύπτει το θέμα της απλής αναλογικής πλήρως, έως τις 250 έδρες. «Η λογική είναι αφού καταστραφούμε εμείς θα καταστρέψουμε και την Ελλάδα θα την πάρουμε μαζί μας διότι είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν συνθήκες ακυβερνησίας», τόνισε η κ. Βούλτεψη, ενώ αναφερόμενη γενικότερα στην κυβερνητική πολιτική σχολίασε: «σ' αυτή την κυβέρνηση μιλούν όταν δεν χρειάζεται και σιωπούν όταν δεν πρέπει».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Leonidas21

  Βέβαια! Δημιουργεί πλούτο αλλά τον χορηγεί στους ήδη έχοντες και κατέχοντες... Οι υπόλοιπο συνεχίζουν να πεινάνε..

 2. avatar vataki

  Μοιράζει! Μοιράζει! Το χαρτί υγείας το ξέχασες?

 3. avatar το μαλλι…

  και το κ[..]χαρτο επειγοντως!!!

 4. avatar Κωστας 14

  Αυτή πάλι λύθηκε;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει