Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ό,τι πιο υποχωρητικό, συμβιβαστικό και εκφυλισμένο εμφανίστηκε στις γραμμές της ταξικής πάλης, τόνισε η βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

«Είστε στυλοβάτες του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στην κυβέρνηση, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εξαπάτηση του λαού, όταν υποστήριζε πως με κυβέρνηση της Αριστεράς «ο άνθρωπος θα ήταν πάνω από τα κέρδη», ότι «ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός», ότι η ΕΕ μπορεί να γίνει ΕΕ των εργαζομένων, ότι ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος μπορεί να καταργηθεί με την πολιτική συνεννόηση και την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου.

Σημείωσε ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μεταλλάχθηκε, αλλά αποκαλύφθηκε» και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που έχει δεν μπορεί να πείσει το λαό «πάρα μόνο με ψέματα και εξαπάτηση».

Αναφερόμενη στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι τα κριτήρια των ιμπεριαλιστικών οργανισμών είναι η φθηνή εργατική δύναμη και να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο στην κίνηση κεφαλαίων.

«Δέχεστε τους χαιρετισμούς και τις θωπείες αυτών που βρίζατε μέχρι να γίνετε κυβέρνηση και τώρα λέτε “μας αναγνωρίζουν ότι είμαστε φερέγγυοι”. Ε, λοιπόν, αυτό πρέπει να ξέρει ο λαός. Όσο αυτοί σας αναγνωρίζουν ως φερέγγυους, τόσο ο λαός πρέπει να παλεύει με όρους ρήξης, αντεπίθεσης και ανατροπής», υπογράμμισε η κα Παπαρήγα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.