Τους προέδρους των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων θα δει σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ενώ στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου θα έχει συνάντηση με τους προέδρους της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδας, της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, του ΣΕΒ, της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων , του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας, της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών ΠΑΣΕΓΕΣ  και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν επίσης o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος και οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππας, Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, Υποδομών Γ. Ραγκούσης, Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης, Πολιτισμού και Τουρισμού Π. Γερουλάνος και Επικρατείας Η. Μόσιαλος.