Το κοντράστ συναισθημάτων που επικρατούσε στα γραφεία των δύο υποψήφιων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου EUROKINISSI.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έδειχναν ότι νέος πρόεδρος της ΝΔ θα εκλεγόταν ο κ. Μητσοτάκης, πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο γραφείο του υποψηφίου στην οδό Χαλκοκονδύλη, περιμένοντας το νέο αρχηγό της γαλάζιας παράταξης. Από τους πρώτους που έφτασαν ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Χάος επικράτησε όταν έφτασε στο γραφείο του ο κ. Μεϊμαράκης, καθώς πλήθος υποστηρικτών του ήθελαν να τον συγχαρούν και να τον χαιρετήσουν. Πολλοί ήταν και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί, προσπαθώντας να «κλέψουν» ένα πλάνο του νέου αρχηγού. Μάλιστα, λόγω του κόσμου, σημειώθηκε ένταση, ενώ ακούστηκαν και «γαλλικά»!

Τελείως διαφορετικό ήταν από την άλλη το κλίμα στη Δάφνη όπου βρίσκεται το γραφείο του κ. Μειμαράκη. Αν και αρχικά επικρατούσε αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών, τελικά και καθώς προχωρούσε η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων, όλοι και εντονότερη ήταν η κατήφεια μεταξύ των υποστηρικτών του τέως μεταβατικού προέδρου.

Όταν τελικά έγινε γνωστό ότι νικητής της βραδιάς θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης, σκυθρωπά πρόσωπα κυριάρχησαν, με την απογοήτευση να είναι φανερή.

Δείτε τις φωτογραφίες από το γραφείο του κ. Μειμαράκη… meim1 meim2 meim3 Meim4 Meim5 Meim6 Meim7 Meim8 Meim9 Meim10Meim11

Από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη…

mits1 mits2 mits3 mits4 mits5 mits6 mits7 mits8 mits9 mits10 mits11 mits12 mits13 mits14