Ένσταση προκειμένου να επανεξεταστεί η αίτηση της υποψηφιότητάς του θα καταθέσει ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης, με δεδομένο ότι οι κ.κ Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας διαφωνούν με την απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψουν ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του.

Στο αυτοκίνητο πληροφορήθηκα, όχι από το κόμμα μου δυστυχώς, αλλά από δημοσιογράφους ότι απορρίφθηκε η υποψηφιότητά μου, γιατί ήρθα καθυστερημένος 6-8 λεπτά. Ζήτω συγγνώμη για την καθυστέρηση, έπεσα σε κίνηση στο δρόμο. Τη ΝΔ την αγαπάμε. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα προστατεύσουμε αυτή τη διαδικασία. Μίλησα με τους κ.κ Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα, οι οποίοι διαφωνούν με αυτή την απόφαση της ΚΕΦΕ και ζητούν να την επανεξετάσει. Δεν έχω βρει τον κ. Μητσοτάκη ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι έχει την ίδια άποψη”, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν αρχίζαμε να τηρούμε τα τυπικά στοιχεία θα είχα πολλά να πω. Π.χ. ο Σάκης Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕΦΕ έχει κάνει δήλωση ότι διαφωνεί με την υποψηφιότητά μου. Βάσει καταστατικού δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της ΚΕΦΕ», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε ότι όταν ήρθε, σχημάτισε την εντύπωση ότι όλα είναι εντάξει και θα εξεταστεί κανονικά ο φάκελός του.