Σε «πόλεμο» εξελίσσεται η διαμάχη Βενιζέλου-Μιχελάκη

Στο επίκεντρο οι απολύσεις στο δημόσιο


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:15
04/07/2011
Σε «πόλεμο» εξελίσσεται η διαμάχη Βενιζέλου-Μιχελάκη
1
loading

«Καλέσαμε τον κ. Βενιζέλο να μας πει γιατί στη σελ. 114 της Έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπάρχει η λέξη “απολύσεις”, ενώ αντίθετα στο άρθρο 37 του Εφαρμοστικού Νόμου δεν υπάρχει καμία αναφορά σε “απολύσεις”. Επ’ αυτού ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Βενιζέλος δεν απάντησε. Και επιμένουμε ότι πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

Όπως μάλιστα είπε «σε ό,τι αφορά τις “χίλιες συγνώμες” που αναφέρει, ας αντιληφθεί ότι τέτοια επικοινωνιακά παιχνίδια δεν πείθουν πια κανέναν. Προαπαιτούμενο της συναίνεσης είναι η αλλαγή της λανθασμένης πολιτικής και όχι η υποταγή στο λάθος, στην οποία έχουν εγκλωβιστεί ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Βενιζέλος ας καταλάβει ότι εξαντλεί την αξιοπιστία του όταν, για τρίτη κατά σειρά φορά, επιμένει να παραποιεί τις θέσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας για “θετικές αναγνώσεις των δηλώσεων του κ. Σαμαρά”.

Επαναλαμβάνουμε, για τελευταία φορά, ότι οι δηλώσεις του Προέδρου της Ν.Δ. έχουν μια και μόνο ανάγνωση και όλα τα άλλα είναι αυθαίρετες προεκτάσεις, που ο κ. Βενιζέλος κατασκευάζει για προπαγανδιστικούς λόγους».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giannis Stravolaimos

    Οι απολύσεις είναι πλέον αναγκαίες κ. Μιχελάκη.Κανένας από σας δεν καταλαβαίνει ότι αυτός ο κρατισμός (Σοβιετία) μας οδήγησε εδώ???? Ότι αυτό το πολιτικό ρουσφέτη (ψηφισέ με και κάπου θα βολέψω το παιδί σου) χωρίς καμία αξιολόγηση ικανότητας, να πληρώνεται από τον έλληνα φορολογούμενο ΄για μέτριες έως κακές υπηρεσίες,όταν έχει προσληφθεί για την εξυπηρέτηση του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει