Το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει από τις 10 σήμερα το πρωί υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με αντικείμενο τα νέα μέτρα ύψους 23 δισ. της περιόδου 2012-2015.

Την ίδια ώρα συνεδριάζει υπό την προεδδρία του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού
η διοικούσα επιτροπή της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).

Στις 13:00 συνεδριάζει στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ η Κοινοβουλευτική Ομάδα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Την ίδια ώρα στη Στοά του Βιβλίου οι εκδόσιες Παπαζήση παρουσιάζουν το βιβλίο της Φωτεινής Τομαή με τίτλο: «Διπλωματία ιστορίαν εποίησεν…». Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι : Παύλος Αποστολίδης, πρέσβυς ε.τ., και ο καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ. Την παρουσίαση του βιβλίου θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Ελλη Στάη.

Στις 15:00 στον Πολυχώρο «Απόλλων» στον Πειραιά ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με θέμα: «Αγροτική Ανάπτυξη και Καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής».

Στις 17:00 στην αίθουσα «Jacqueline de Romilly» του υπουργείου Παιδείας, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά θα απευθύνει χαιρετισμό σε συμπόσιο για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Το διήμερο συμπόσιο διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ενωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.