Ανεστάλησαν οι προγραμματισμένες για σήμερα και άλλες ημέρες μες στο Μάρτιο στάσεις εργασίας που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ. Όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς κυκλοφορούν σήμερα κανονικά.

Κλειστή για τη ναυσιπλοΐα θα είναι σήμερα η γέφυρα του πορθμού τους Ευρίπου στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με την  ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου κλειστή θα είναι η γέφυρα μέσα στον Μάρτιο, στις 4, 8, 11, 12, 15, 21, 24 και 28.

Καταργούνται από σήμερα τα δρομολόγια των λεωφορείων Express μεταξύ Κιάτου-Πάτρας-Κιάτου, καθώς και τα δρομολόγια που υποκαθιστούν την αμαξοστοιχία 303, μεταξύ Πάτρας-Κιάτου. Καθιερώνονται δύο απ’ ευθείας δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ Αθήνας – Πάτρας και τρία απ’ ευθείας δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ Πάτρας – Αθήνας.

Στις 10:00 λήγει η τετράωρη στάση των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό Alter.

Την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» διοργανώνεται ημερίδα με θέμα: «Για μια βιώσιμη, οικονομική και φιλική για το περιβάλλον διαχείριση απορριμμάτων της Αττικής». Τη διοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής.

Στις 10:00 συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκο Τσούκαλη (βουλευτή) και Δημήτρη Χατζησωκράτη, στο πλαίσιο κατάρτισης του μεσοπρόθεσμου σχεδίου δημοσιονομικής στρατηγικής. Στις 11:30 ο κ. Παπακωνσταντίνου θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θ. Σκυλακάκη (ευρωβουλευτή), Τρύφωνα Κολλίντζα, Αλέξανδρο Τσιατσιάμη και Γιάννη Οικονόμου και στις 17:00 με τους εκπροσώπους του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Νίκη Τζαβέλα (ευρωβουλευτή), Μάκη Βορίδη (βουλευτή) και Β. Μπένο.

Μία ώρα αργότερα, στις 11:00 κηδεύεται στο προτεσταντικό παράρτημα του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών ο Frans van Hasselt, επίτιμο μέλος της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος. Ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα από το 1961-εκτός από την περίοδο της χούντας, όταν εξορίστηκε-και εργάστηκε για την NRC-Handelsblad και άλλα ολλανδικά ΜΜΕ.

Στις 12:00 στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23, Αθήνα) το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) δίνει συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Ετήσια Εκθεση το ΟΗΕ για τα ναρκωτικά».

Την ίδια ώρα στο γραφείο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, εθιμοτυπική επίσκεψη της ηγεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Βόρεια Ελλάδα με επικεφαλής τον γενικό επιθεωρητή Υπηρεσιών Β. Ελλάδος αντιστράτηγο Βασίλειο Τουλίκα.

Στις 12:30 μ.μ. συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα με τον βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Φίλιπ Γκόρντον.

Στη 1:00 στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί την γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Στις 2:00 στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει υπό την προεδρία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος Μιχάλη Καρχιμάκη το Πολιτικό Συμβούλιο.

Την ίδια ώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών η τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Καστέλλι Κρήτης διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη λειτουργία του Βιομηχανικού Πάρκου Καστελλίου και την αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας.

Στις 19:30 στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου οι εκδόσεις Μοτίβο παρουσιάζουν το βιβλίο των: Λεωνίδα Βατικιώτη, Κώστα Βεργόπουλου, Μενέλαου Γκίβαλου, Μάκη Ζέρβα, Γιάννη Κουλή, Κώστα Παπαβίτσα, Σπύρου Μαυρουδέα, Πέτρου Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Τόλιου με τίτλο: «Ο χάρτης της κρίσης: το τέλος της αυταπάτης».