Προσφυγή στις κάλπες θα ζητήσει η Ν.Δ.

«Η κυβέρνηση κινείται πέραν των ορίων της εντολής που έχει λάβει», υποστηρίζουν κορυφαία στελέχη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:32
22/02/2011
Προσφυγή στις κάλπες θα ζητήσει η Ν.Δ.
1
loading

Έτοιμη να θέσει θέμα προσφυγής στις κάλπες, είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η Ν.Δ., υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση κινείται πέραν των ορίων της λαϊκής εντολής που έχει λάβει.

Πολλά στελέχη περίμεναν ότι ο Α. Σαμαράς θα ζητούσε εκλογές στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο, όμως η απόφαση είναι το «αίτημα» να τεθεί σε θεσμικό βήμα όπως αυτό της Βουλής.

Το επιτελείο Σαμαρά κρίνει ότι το αίτημα είναι τώρα ώριμο ειδικά μετά τα τελευταία κρούσματα έλλειψης συντονισμού της κυβέρνησης, τις αποκαλύψεις για την συνάντηση Παπανδρέου-Στρος Καν αλλά και την δημοσιοποίηση της πρότασης για πώληση δημόσιας περιουσίας.

Μια σειρά στελεχών που εδώ και καιρό προτείνουν να δράσει επιθετικά το κόμμα τους, φαίνεται πως πέρασαν την άποψη ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να κατακρίνει συνεχώς την κυβέρνησης, να μιλά για «εγκληματική πολιτική» αλλά να μη ζητά προσφυγή στις κάλπες.

«Τελικά ο Γ. Παπανδρέου θα καταφύγει σε εκλογές και η Ν.Δ. θα εξακολουθεί να λέει ότι δεν ζητάει εκλογές», λένε χαρακτηριστικά οι θιασώτες της επιθετικής τακτικής και μάλλον τελικά εισακούστηκαν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar kentirmoglou

    Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρευτέ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει