Δεν σταματούν οι αντιδράσεις για την παρουσία του Διονύση Τεμπονέρα στη σημερινή εκδήλωση με τίτλο «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;» μαζί με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελος Τόλκας, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τα περιφερειακά συνέδρια σε Λάρισα και Κοζάνη.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Τόλκας απαντά ουσιαστικά στον Διονύση Τεμπονέρα, καθώς τονίζει ότι: «Στη συμμετοχή, στην εκπροσώπηση. Στην πολιτική, στις ιδέες των κατοίκων της Θεσσαλίας. Το κόμμα μας πήρε επάνω του όλη την προετοιμασία. Αυτό είναι που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη».

Η ανάρτηση του Άγγελου Τόλκα

«Στη συμμετοχή, στην εκπροσώπηση. Στην πολιτική, στις ιδέες των κατοίκων της Θεσσαλίας. Το κόμμα μας πήρε επάνω του όλη την προετοιμασία. Αυτό είναι που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη. Με επαγγελματισμό, με θεσμικότητα, με ρίζες στην κοινωνία, με συμμετοχή, με αγώνες μαζικούς, με μόχθο και προσπάθεια, με τους βουλευτές και όλα τα στελέχη στην πρώτη γραμμή. Με δομές και διαδικασίες κι όχι απλά με την ταχύτητα ανανέωσης του timeline των social media».