«Ο πρωθυπουργός ακούει τα αιτήματα των κοινωνικών ομάδων, προσπαθεί να τα σταχυολογήσει και να τα ικανοποιήσει με βάση και τα δημοσιονομικά δεδομένα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις. Ο κ.Μαρινάκης μιλώντας σήμερα στο ρ/σ Real FM υπογράμμισε επίσης, ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι στη διάθεση των εκπροσώπων και των αγροτών για τη συνέχιση ενός εποικοδομητικού διαλόγου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, επίσης, ότι η πόρτα του γραφείου του πρωθυπουργού «είτε – ας πούμε – στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, είτε με μια συνάντηση στο πλαίσιο μιας επίσκεψής του, είναι πάντοτε ανοιχτή και το έχει αποδείξει». Από εκεί και πέρα -όπως είπε- έχει να κάνει και με τα αιτήματα, έχει να κάνει και με το πότε θα υποβληθεί ένα αίτημα για μια συνάντηση.

«Εγώ δεν γνωρίζω, αυτή τη στιγμή για κάποια συνάντηση, για να μην παρεξηγηθούν αυτά που λέω. Σας επιβεβαιώνω, όμως, τη διαρκή και αποδεδειγμένη από πράξεις επιθυμία του πρωθυπουργού, να είναι σε διάλογο με τους πολίτες, με τις κοινωνικές ομάδες. Ένας διάλογος – που και οι δύο, νομίζω, το έχετε διαπιστώσει – οδηγεί σε κάποια αποτελέσματα, οδηγεί σε πράξεις» είπε ο κ.Μαρινάκης.

Κληθείς να σχολιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτικό τομέα το οποίο -σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση- είναι κοστολογημένο ο κ.Μαρινάκης απάντησε:

«Καταρχάς, η αξιοπιστία της κοστολόγησης ενός προγράμματος από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίστοιχη, ενδεχομένως, με το να σας κάνω εγώ μία ανάλυση για το κρίκετ, που δεν έχω παρακολουθήσει πότε στη ζωή μου» και προσέθεσε: ” Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την κοστολόγηση προγραμμάτων, όχι μόνο τώρα, διαχρονικά, είναι μία «πονεμένη ιστορί