Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» την Παρασκευή (5/1), όπου και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα σχόλια που έγιναν για την εμφάνισή του με την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, τα οποία και προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

«Δέχθηκα σχόλια, επειδή σηκώθηκα με ένα κοριτσάκι, την κόρη της Νάνσυς και του Νάσου. Ντροπή τους, όσοι τα είπανε! Το δεύτερο ήταν επειδή είχα φέρει την εκπρόσωπο της Eurovision και είπε πολυπολιτισμικά τραγούδια. Ντροπή τους και δεύτερη φορά! Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά η Μαρίνα Σάττι και στην Eurovision. Το τρίτο επειδή σηκώθηκαν σημαίες της Παλαιστίνης. Υπήρχε ένα συλλαλητήριο, όπως σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις -δεν το ήξερα εγώ- στο Σύνταγμα και μετά μπήκαν μέσα και άρχισαν να σηκώνουν σημαίες», δήλωσε ο Χάρης Δούκας και συνέχισε:

«Είναι δημόσιος χώρος ελεύθερης πρόσβασης. Τι να έκανα; Να έλεγα να κατέβουν οι σημαίες με πολλές χιλιάδες κόσμου, με οικογένειες και παιδιά και να γίνει το Σύνταγμα πεδίο μάχης; Υπήρχε σώφρων άνθρωπος, ο οποίος θα μετέτρεπε αυτή τη γιορτή σε πεδίο μάχης; Νομίζω ότι αυτές οι φωνές, οι οποίες έκαναν πολύ θόρυβο, είναι λίγες και η Αθήνα, της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης».

«Ντροπή τους! Είναι απαράδεκτο. Αυτό δείχνει μίσος και εμπάθεια. Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας. Οι φωνές της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης τους κέρδισαν. Είναι μία προσέγγιση, που θα δείξει το σωστό δρόμο», τόνισε ο Χάρης Δούκας σχετικά με όσα σχολιάστηκαν για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού.