Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» απάντησε στις διευκρινίσεις της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη για το πολυτελές ρεβεγιόν του αντιπροέδρου.

Η απάντηση έχει ως εξής:

«Οι κωμικοτραγικές δικαιολογίες της οικογένειας μεγαλοξενοδόχων, Δασκαλαντωνάκη, για λογαριασμό του  αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι  δήθεν πλήρωσε συμβολικό ποσό για το “βασιλικό” ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς επιβεβαιώνουν πλήρως τις αποκαλύψεις του “Πρώτου Θέματος”.  Το δυστύχημα  για τον συνήθως λαλίστατο κ. αντιπρόεδρο είναι όσο περισσότερα ψέματα λέγονται για το σκανδαλώδες ρεβεγιόν τόσο εκτίθεται, καθώς τα στοιχεία που διαθέτει το “Θέμα” δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως.

Τα  στοιχεία αυτά και όλα όσα σχετίζονται με την υπόθεση τα θέτουμε υπόψη του πρωθυπουργικού γραφείου και του Προέδρου της Βουλής επειδή το θέμα έχει πλέον ιδιαίτερη πολιτική και ηθική βαρύτητα. Όσο για το κατά πόσον είναι λογικό, βράδυ της Πρωτοχρονιάς να μένει ολόκληρη η οικογένεια του αντιπροέδρου καλεσμένοι στο ξενοδοχείο King George, επειδή τελευταία στιγμή θυμήθηκαν ότι τα παιδιά τους είναι φίλοι με τα παιδιά των μεγαλοξενοδόχων, το αφήνουμε στην κρίση κάθε πολίτη. Κάτι τέτοια δεν έλεγε ούτε ο ψευτοθόδωρος της “Νέας Δημοκρατίας”».]

Πηγή: www.protothema.gr