Σε μια προηγούμενη μεγάλη διάσπαση της Αριστεράς αναφέρεται ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του, τρολάροντας το νέο φορέα που προτίθενται να δημιουργήσουν οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα σχηματίστηκε ήδη και θα αποκτήσει όνομα την ερχόμενη Δευτέρα, με τις φήμες σχετικά μ’ αυτό να είναι αρκετές. Έτσι ο υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και βασικός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη κοινοποίησε το σχόλιο κάποιου που αναφέρει: «Να το πούμε “Νέα Αριστερά” μήπως πάρουμε μαζί μας και τον Πολάκη!».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σχολίασε: «Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θαρθω, αλλά άμα το βγάλετε έτσι θα φύγει ο Μπιστης και θα καταστραφείτε!! Προσοχή λοιπόν!». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος υπήρξε μέλος της ΚΝΕ, αποχώρησε μαζί με την πλειοψηφία της οργάνωσής του το 1989, όταν ο ενιαίος τότε Συνασπισμός δημιούργησε κυβέρνηση υπό τον Τζανή Τζαννετάκη με τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η ΚΝΕ εκείνης της εποχής, δημιούργησε το «Νέο Αριστερό Ρεύμα – ΝΑΡ» και τη «νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση», τα οποία υπάρχουν μέχρι και σήμερα. Ο Νίκος Μπίστης από την άλλη είχε αποχωρήσει νωρίτερα περνώντας από το ΚΚΕ στο ΚΚΕ «εσ.» το 1983.

Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θαρθω ,αλλά άμα το βγάλετε έτσι θα φύγει ο Μπιστης και θα καταστραφείτε!! Προσοχή λοιπόν !

Posted by Παυλος Πολακης on Wednesday, November 29, 2023

Στα σχόλια της ανάρτησης απάντησε ο Νίκος Μπίστης, ο οποίος σημείωσε: «Μαζί να μην είμαστε Παύλο και ας το πούμε όπως θες».