Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε για δεύτερη φορά τις περιοχές που πλημμύρισαν στην Καρδίτσα και συνομίλησε με τους ανθρώπους, που ακόμη μετράνε τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε το χωριό Μεταμόρφωση και είπε σε ένα πολίτη «κρατήστε το χαμόγελο σας, το έχετε ανάγκη. Θα κάνουμε, ότι μπορούμε υπομονή».

Επίσης, συστήθηκε με το μικρό του όνομα και ζήτησε από τους πολίτες να του μιλούν στον ενικό, ενώ τους προέτρεψε να μην χάνουν το χαμόγελό τους.

Ακόμη, επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά, άκουσε και είδε τα προβλήματα, ενώ ζήτησε και την ευχή μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του χωριού για τις ζημιές που προκάλεσε η θεομηνία και αντάλλαξε τηλεφώνα με τους τοπικούς φορείς για να ενημερώνεται διαρκώς.

«Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μέχρι την Παρασκευή στείλε μου ένα μήνυμα. Δεν θέλετε επερωτήσεις, θέλετε αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Μεταμόρφωση μπήκε στις αυλές των σπιτιών και είδε το μέγεθος της καταστροφής στα γεμάτα από λάσπη σπίτια.