«Η κυβέρνηση να εφαρμόσει γρήγορα τις μεταρρυθμίσεις»

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τονίζει την ανάγκη τήρησης των δεσμεύσεων


ArchiveΕΚΛΟΓΕΣ 2012
21:21
20/06/2012
«Η κυβέρνηση να εφαρμόσει γρήγορα τις μεταρρυθμίσεις»
2
loading

«Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με το νέο πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σχολιάζοντας το σχηματισμό νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα.

Ο ίδιος αξιωματούχος ανέφερε ότι «ενθαρρύνουμε τη νέα ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει γρήγορα τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν τη μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και θα καθιστούν την Ελλάδα πιο ελκυστική για επενδύσεις».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «ο πρόεδρος Ομπάμα και άλλοι ηγέτες του κόσμου έχουν πει ότι πιστεύουν πως είναι προς το συμφέρον όλων για την Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη και να σεβαστεί τη δέσμευσή της για τις μεταρρυθμίσεις».

Διπλωματικές πηγές στην αμερικανική πρωτεύουσα εκτιμούν ότι σύντομα ενδέχεται να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου Ομπάμα με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, με τον Αμερικανό ηγέτη να εκφράζει την στήριξή του στο νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας και στις προσπάθειες που θα καταβάλλει για ανάπτυξη και εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Σκυλοπνιχτρης

    ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΎΟΥΝ................

  2. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

    Μέρα για να καταστεί η ελληνική οικονομία ελκυστική στις επενδύσεις. Με άλλα λόγια πάμε για μισθούς 250 ευρώ όπου θα δουλεύουμε σκλαβάκια στα δικά τους καρτέλ όπως στην Αφρική.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει