«Να θυμούνται όσοι βυσσοδομούν εις βάρος του Έθνους, ότι εμείς οι Έλληνες, χρόνια τώρα δεν χαιρετίζουμε το πορτοφόλι, αλλά την λευτεριά και είμαστε έτοιμοι να πέσουμε γι΄ αυτήν. Ο Έλληνας αντέχει τον βιασμό του πορτοφολιού του, αλλά δεν αντέχει τον βιασμό της εθνικής συνείδησης. Και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Γι’ αυτό επιλέξαμε αυτό το μέρος. Γιατί θέλουμε να δείξουμε προς τους πολλαπλασιαζόμενους εχθρούς, αλλά και τους λίγους φίλους, ότι όλους εμάς τους Έλληνες πατριώτες, μας εμψυχώνει, μας οδηγεί η σκέψη, η θέληση, η δύναμη του Μεγαλύτερου Στρατηλάτη όλων των εποχών, του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Για την ονομασία των Σκοπίων

Σήμερα, ένας ανεκδιήγητος τύπος που λέει ότι είναι ο πρόεδρος του «παγκοσμίου συμβουλίου των Μακεδόνων», ο κ. Πετρόφ, είπε ότι προκειμένου να μας αναγνωρίσουν με το όνομα «Μακεδονία», στην ανάγκη θα διαλυθεί η Ελλάδα. Ίσως αυτά τους λένε οι πάτρονές τους. Ίσως αυτά επιθυμούν κάποιοι. Αλλά δεν έχει δικαίωμα κανένας πολιτικός της Ελλάδας, να εκχωρήσει το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς. Αν θέλει ο Σαμαράς, ο οποίος ήταν αυτός που έριξε μια κυβέρνηση γι’ αυτό το λόγο και τώρα έχει δεχθεί τη σύνθετη ονομασία, αν θέλει η κ. Μπακογιάννη που το έφερε και το συνυπόγραψε, αν το θέλει ο κ. Τσίπρας και η υπόλοιπη παρέα το όνομα Μακεδονία να πάει στα Σκόπια, τους καλώ εδώ και τώρα να κάνουμε δημοψήφισμα, να αποφανθεί ο Ελληνικός λαός αν δεν έχουν αυτοί τα κότσια και τη δύναμη.

Πρώτα η Ελλάδα

Εμείς είμαστε οι Έλληνες πατριώτες. Και για να είσαι πατριώτης χρειάζεται να έχεις ψυχή και καρδιά και να προτάσσεις την Ελλάδα πάνω απ’ όλα. Και αυτό έκανα. Και μερικοί μου λένε πως κοιτάζοντας την Ελλάδα, “θυσίασες το Κόμμα που έκανες με πολύ αγώνα”. Είναι αλήθεια. Πάνω από το Κόμμα βάζω μόνο την Ελλάδα, ούτε καν την οικογένειά μου. Και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Μου λένε ότι κάποιοι κιότεψαν και έφυγαν. Αλλά η γιαγιά μου έλεγε ότι ο όταν ο προπάππους μου πήγε στο Μανιάκι με τον Παπαφλέσσα, οι υπόλοιποι του χωριού του έλεγαν “γιατί δεν φεύγεις, εδώ είναι θάνατος”. Αλλά εκείνος έμεινε και έπεσε δίπλα στον Παπαφλέσσα. Δεν θα προδώσω ποτέ τις οικογενειακές μου καταβολές.

Όλα τα κόμματα αντιγράφουν την ατζέντα του ΛΑ.Ο.Σ.

Με ρωτάνε κάποιοι αν θα νικήσουμε. Μα ήδη έχουμε νικήσει. Όταν όλα τα Κόμματα αντιγράφουν την ατζέντα του Καρατζαφέρη. Σήμερα άκουσα τον κ. Σαμαρά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, να ανακαλύπτει ότι ξοδεύουμε πολλά δισ. ευρώ για να φέρνουμε κρέας από το εξωτερικό. Δεν με άκουσε καλά γιατί θα προσέθετε και το γάλα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο κ. Τσίπρας ο οποίος είναι στην απέναντι όχθη, σήμερα ανακάλυψε μετά την πολλοστή δολοφονία στον δρόμο, ότι είναι χρήσιμο ο Αστυνομικός να είναι στον δρόμο. Εμείς είμαστε το Κόμμα που στεκόμαστε στο πλευρό της Ελλάδας, της Αστυνομίας. Εκείνων των παιδιών που διακινδυνεύουν την ζωή τους. Σε αυτά τα παιδιά που δουλεύουν 365 μέρες το χρόνο για να μπορέσουν να μας προσφέρουν ένα μίνιμουμ ασφάλειας. Είμαστε το Κόμμα που αντιστέκεται, που μπορεί και λέει όχι. Το Κόμμα που δεν ισοπεδώνεται.