Για «χώρα που βρίσκεται υπό κατοχή» και για το ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες , θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας» μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, από το Ηράκλειο, επαναλαμβάνοντας τη φράση του Α. Παπανδρέου, ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Ο Τέρενς Κουικ χαρακτήρισε την Ελλάδα υπό κατοχή, των τοκογλύφων και της νέας τάξης πραγμάτων, εξαπολύοντας επίθεση κατά των Α. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου κάνοντας λόγο για «εδώ εντολοδόχους», ενώ επιτέθηκε και κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως ανέφερε, «το μήνυμα κάποιοι δεν το πήραν στις 6 Μαΐου, θα το πάρουν όμως αντιμνημονιακά στις 17 Ιουνίου όπου σύμφωνα με τον ίδιο «η Ελλάδα θα ελευθερωθεί».

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα κάναμε τα πάντα για να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας», ειπε, αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές 2012.

Ακόμη εμφάνισε τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως εγγυητή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, αποκλείοντας από αυτήν ως φυσικά πρόσωπα τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο χαρακτηρίζοντάς τους, ως «ανθρώπους που έβαλαν τις προσκυνηματικές υπογραφές τους απέναντι στους τοκογλύφους δανειστές» και πρόσθεσε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι και η απαρχή για την πορεία του έθνους, καθώς έκλεισε η μεταπολιτευτική περίοδος».

Επίσης ανέφερε ότι στις 17 Ιουνίου «όπως και στις προηγούμενες εκλογές ο λαός τόνισε πως θα πρέπει να προχωρήσουμε με πολυκομματική Βουλή και μια κυβέρνηση συνεργασιών, αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση την καταγγελία των μνημονίων, για να μπορέσομε να φτιάξαμε την Ελλάδα από την αρχή».

Τέλος ο κ .Κουικ υποστήριξε, ότι από το Ηράκλειο θα δοθεί ισχυρό μήνυμα σε εκείνους που ξεπούλησαν την Ελλάδα και επανέλαβε τη φράση του Α. Παπανδρέου, ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», προσθέτοντας «και όχι στους δανειστές».