Με τον… εμπορικό τίτλο «All You Need Is Kill» (για να πουλήσει στην Αμερική), έρχεται το 2014 η νέα ταινία του Tom Cruise. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά μιας ιαπωνικής νουβέλας επιστημονικής φαντασίας, με συγγραφέα τον Hiroshi Sakurazaka.

Η γη δέχεται επίθεση από τους εξωγήινους Mimic. Ο Cruise είναι ο αντισυνταγματάρχης Bill Cage, ο οποίος σκοτώνεται στην πρώτη πολεμική εμπλοκή του με τους εξωγήινους. Όμως αργότερα την ίδια μέρα ξυπνά και ολοζώντανος επιστρέφει στη μάχη με τους Μίμικ, για να ξανασκοτωθεί.

Συνειδητοποιεί ότι έχει πιαστεί σε ένα χρονικό loop και κάθε φορά που επιστρέφει, είναι ισχυρότερος και εξυπνότερος, φτάνοντας τελικά να βρει τον τρόπο πώς να καταβάλλει τους Μίμικ. Στην υπερπροσπάθειά του αυτή ο Cruise οδηγεί μια Triumph Thruxton.

Η Triumph Thruxton παρουσιάστηκε το 2004, βασισμένη στο μοντέλο Bonneville. Πήρε το όνομά της από την πίστα Thruxton Circuit, όπου η εταιρεία έχει κερδίσει τους 3 πρώτους αγώνες αντοχής Thruxton 500, το 1969.

Οι μοτοσυκλέτες εκείνες γέννησαν το «κίνημα» των cafe racer, δηλαδή μοτοσυκλετών παραγωγής με βελτιώσεις για αύξηση των επιδόσεων.

Το πρώτο σύγχρονο Thruxton παρουσιάστηκε το 2004, είχε χαμηλό τιμόνι κλιπόν, καθρέφτες στα αντίβαρα του τιμονιού και οβάλ κάλυμμα σέλας. Το 2007 φόρεσε νέο κινητήρα 865 κ.εκ. με ψεκασμό.

Ο Tom Cruise είναι φανατικός μοτοσυκλετιστής και χρησιμοποιεί συχνά δίτροχα στις ταινίες του -από το Kawasaki GPZ900R στο «Top Gun» ως εκείνο το ψεύτικό Ducati στο «Night and Day», έχοντας ενδιάμεσα οδηγήσει και μια ενδιαφέρουσα trail παραλλαγή του Triumph Speed Triple στο «Mission Impossible ΙΙ».

Η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα της ταινίας στο Mall του Λονδίνου.

Δείτε σκηνές από τα γυρίσματα με τη μοτοσυκλέτα…