Αναρωτιέσαι πώς θα πηγαίνεις στη δουλειά με την εφαρμογή του Δακτυλίου; Τρεις φορές την εβδομάδα με το αυτοκίνητο: κίνηση, φανάρια, μεσημεριανή συμφόρηση στο κέντρο… (έχει και χειρότερο!) και τις άλλες δύο με το μετρό και το λεωφορείο. Ξέχνα την προπόνηση, ξέχνα και την κλασική συνάντηση της Πέμπτης με τα παιδιά. Εντάξει, ευτυχώς έχω βρει τη λύση!

Το Piaggio Medley έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος! Εύκολη μετακίνηση, άνετη και στιλάτη. Με τη νέα νομοθεσία χρειάζομαι μόνο το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα χωράει ακριβώς ό,τι χρειάζομαι για τη δουλειά και φυσικά τα απαραίτητα για να πάω απευθείας προπόνηση. Με ένα Piaggio απολαμβάνεις κάθε διαδρομή στην πόλη χωρίς να κολλάς στην κίνηση και χωρίς να χάνεις πολύτιμο χρόνο στις μετακινήσεις: είναι ευέλικτο, ελαφρύ και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Α, κι έχω σταματήσει να αγχώνομαι για τη χαμηλή μπαταρία στο κινητό. Στη διαδρομή μπορώ να φορτίσω το κινητό μου καθώς διαθέτει και υποδοχή USB. Και κάπως έτσι, δεν σκέφτομαι την κίνηση και αξιοποιώ όπως θέλω τον χρόνο μου.

Ανακάλυψε όλα τα σκούτερ Piaggio που μπορείς και εσύ να οδηγήσεις με δίπλωμα αυτοκινήτου ή ακόμα και χωρίς δίπλωμα, πατώντας εδώ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.