Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα» είδαμε πως: Ο Βρεττός προσπαθεί να διαχειριστεί την αλήθεια που του αποκαλύπτεται. Την ίδια ώρα που στο νησί εμφανίζεται ένας ακόμα άγνωστος άντρας, ο οποίος ψάχνει για δωμάτιο. Η αίτηση διαζυγίου της Ηλέκτρας φτάνει στον Σωτήρη, όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα. Κι εκείνη δεν προτίθεται να υποχωρήσει.

Τι θέλει όμως να της πει ο γερο-Βρεττός και ζητάει να συναντηθεί μαζί της μες στη νύχτα; Ο Παύλος πηγαίνει στο σπιτάκι στο δάσος για να συναντήσει την Ηλέκτρα.

Ηλέκτρα – Spoiler: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ

Τρίτη 16 Απριλίου 2024, ώρα 19:10 – Επεισόδιο 116: Η Δανάη γυρίζει στο νησί ψάχνοντας τη Νεφέλη, η οποία βρίσκεται σε σοκ. Τι έχει συμβεί; Ποιο μυστικό τη δένει με τον Παύλο; Η Τιτίκα ενημερώνεται για την κατάσταση του Βρεττού, ενώ εκείνος συνέρχεται, πιο αποφασισμένος από ποτέ να κλείσει τις εκκρεμότητές του. Το σχολείο ετοιμάζεται για τον εορτασμό της επετείου του πραξικοπήματος. Η Νεφέλη προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ. Ο Παύλος βρίσκεται υπ’ ατμόν, καθώς φοβάται πως η Νεφέλη θα λυγίσει και όλοι θα μάθουν το μυστικό τους. Και το κακό δεν αργεί να συμβεί, η Νεφέλη στη θέα του Χάρη στη γιορτή, έχει μια εντελώς απρόσμενη αντίδραση.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, ώρα 19:10 – Επεισόδιο 117: Τα σχέδια του Σεραφετίνογλου για το ναυπηγείο χαλάνε χάρη στις γνωριμίες του Βρεττού. Η Ηλέκτρα μαθαίνει για τις βραδινές επισκέψεις της Νεφέλης στο καμαράκι του Παύλου. Ο Γκίκας έρχεται στο γραφείο του Νάσου φέρνοντας στοιχεία για την υπόθεση του Βασίλη. Στο μεταξύ, ο Βασίλης στο κελί του ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Σταύρο. Όταν τον ρωτάει πού θα πάει μετά την αποφυλάκιση, ο Σταύρος του απαντά «στην Αρσινόη». Ο Στέργιος καταφθάνει στο νοσοκομείο για να συναντήσει τον Βρεττό. Η συζήτηση μεταξύ τους θα έχει απροσδόκητη τροπή.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, ώρα 19:10 – Επεισόδιο 118: «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο γραφείο του. Ποιος του παραδίδει πληροφορίες που αποδεικνύουν την αθωότητα του Βασίλη; Ο Νικόλας περιμένει τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων για να βγει από το νοσοκομείο. Κι ο Βρεττός επιμένει να ζητά από την Τιτίκα να του τηλεφωνήσει για να επιστρέψει επειγόντως στην Αρσινόη. Ο Παύλος βρίσκει τρόπο να συναντηθεί κρυφά με τη Νεφέλη. Τι της ζητάει; Η Ηλέκτρα, το επόμενο πρωί, βρίσκει το κρεβάτι της κόρης άδειο. Πού έχει πάει η Νεφέλη; Και γιατί αίφνης η Ηλέκτρα ζητά από τον Παύλο να φύγουν μαζί; «Εγώ κι εσύ μαζί μέχρι την άκρη της γης», του λέει με βλέμμα σκοτεινό.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ώρα 19:10 – Επεισόδιο 119: Ο συγκρατούμενος του Βασίλη, Σταύρος, αποφυλακίζεται. Του ανακοινώνει πως θα πάει στην Αρσινόη για να λύσει την αδικία εις βάρος του. Μια απρόσμενη όμως συνάντηση έξω από τις φυλακές, θα του γυρίσει τον κόσμο του, τούμπα. Ο Βρεττός, ζητάει από τους γιους του κάτι που κανείς δεν το φανταζόταν, ενώ η Ηλέκτρα απαιτεί από τη Νεφέλη να της πει γιατί επισκέφτηκε τον Παύλο… και τελικά ακούει αυτό που παρακαλούσε να μην ακούσει ποτέ! Η Ηλέκτρα κοντεύει να τρελαθεί, διότι η Νεφέλη φωνάζει για τον Παύλο, «μου είπε πως μ’ αγαπά κι εκείνος όπως τον αγαπώ κι εγώ!» Ο Παύλος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στο καμαράκι του. Είναι ο Νικόλας που τον χαιρετά με νόημα ως Στρατή Δανέζη!

Φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: