Την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου στις 20:00 η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχεται με νέο διπλό επεισόδιο γεμάτο ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Συγκεκριμένα, θα δούμε πως:

Ο Φάνης έχει γενέθλια, ο Βαγγέλης έχει ένα ατύχημα, ο Μπάμπης δέχεται δύο επαγγελματικές προτάσεις και ο Ηλίας έχει κοντά του την Τούλα να τον φροντίζει…

Ο Φάνης έχει γενέθλια, αλλά η Ζωή δε δείχνει μεγάλη προθυμία να το γιορτάσουν με αποτέλεσμα να προβληματίσει τον Φάνη. Ένα ατύχημα του Βαγγέλη, γεμίζει τη ζωή του Μηνά και της Ζουζούς ευτράπελα και τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Δύο προτάσεις που δέχεται ο Μπάμπης, τον βάζουν σε δίλημμα. Η επιλογή του όμως τελικά οδηγεί σε κάτι διαφορετικό. Ένα ατύχημα του Ηλία χορεύοντας τσάμικο, υποχρεώνει την Τούλα να είναι συνέχεια μαζί του και να τον φροντίζει. Άλλο που δεν θέλει ο Ηλίας.

Η Τούλα ψάχνει τον πατέρα της που έχει εξαφανιστεί, η Ξένια δέχεται πιέσεις από τους γονείς ενός μαθητή της, ο Βαγγέλης νομίζει πως είναι γιος της Ζουζούς και του Μηνά και η Ζωή οργανώνει το πρώτο ραντεβού με τον Φάνη.

Η Ζωή συνειδητοποιεί ότι δε βγήκαν ποτέ πρώτο ραντεβού με τον Φάνη κι εκείνος θα προσπαθήσει να επανορθώσει με τη βοήθεια του Κανάτη. Ο Βαγγέλης δεν δείχνει σημάδια ίασης. Εξακολουθεί να νομίζει πως είναι γιος της Ζουζούς και του Μηνά. Ο πατερούλης της Τούλας (Στέλιος Γούτης) έχει εξαφανιστεί και τον ψάχνουν σε όλη την Άρτα. Ο Ηλίας προσπαθεί να ηρεμήσει την Τούλα και να σκεφτούν τρόπους για να τον βρουν. Η Ξένια δέχεται πιέσεις από τους γονείς ενός μαθητή της, που έχει πολλές απουσίες και κινδυνεύει να μείνει στην ίδια τάξη…