Νέο επεισόδιο απόψε για τη σειρά «Η Μάγισσα» και η εμφάνιση του Τζανή μπροστά στον Μάρκο και τον Μιχαήλ και η παραδοχή του πως βρήκε καταφύγιο στους Γερακάρηδες θα προκαλέσει σεισμό στους δυο πύργους, αλλά κι αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν τις δύο οικογένειες.

Η Θεοφανώ βεβαιώνεται για την ενοχή της Δαμιανής, τη στιγμή που ο Αντρέι μαζεύει άντρες και ξεκινάει για τον πύργο των Λασκαραίων με σκοπό να διεκδικήσει τη θέση του.

Ο Μάρκος δίνει διορία στους Γερακάρηδες να του παραδώσουν τον Τζανή κι εκείνος προτείνει στον Σπήλιο ένα παράτολμο σχέδιο για να σωθεί.

Το ίδιο βράδυ, ανάβει το φυτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.