Στην στάση του συμπαίκτη του, Μάριου Πρίαμου αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το βράδυ της Τετάρτης (21/06) μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star. Αφορμή για να πετάξει τις… βολές του κατά του συμπαίκτη του, στάθηκε η υποψηφιότητά του προς αποχώρηση.

«Ο Μάριος ξέρω τι θέλει να κάνει, το κάνει τρεις τέσσερις μήνες αυτό. Γλείψιμο στον Σάκη, γλείψιμο στη Μαριαλένα. Φάνηκε κιόλας ότι δεν αλληλοψηφίζονται μεταξύ τους, η Μαριαλένα βγήκε και πάνω και είπε πως «δεν μπορώ να τον ψηφίσω γιατί τον εκτιμώ πάρα πολύ οπότε ψηφίζω Μπόγδανο». Μια χαρά λοιπόν πέτυχε το κόλπο του» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Στο συμβούλιο δεν πήρε θέση, αφήνει πάντα τους άλλους να μιλήσουν. Δεν γίνεται όμως έτσι παιδιά . Δεν θα τα λέει ένας ή δύο άνθρωποι αυτά που σκέφτονται. Δεν θα σε κρίνει κάποιος αρνητικά άμα πεις τα δεδομένα ή τα γεγονότα. Πάρε θέση μια φορά» είπε ο personal trainer.

«Θα πας τελικό αλλά πως θα πας τελικό; Με τις δημόσιες σχέσεις; Όχι, πήγαινε στον τελικό με την προσωπικότητα σου και πες τα πράγματα έτσι όπως είναι» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε έντονο ύφος.