Η «Γη της ελιάς», η σειρά με τη γρήγορη πλοκή και το έντονο σασπένς, που καθηλώνει κάθε βράδυ τους τηλεθεατές, έρχεται κι απόψε στις 21:00, στο Mega, με ένα συναρπαστικό επεισόδιο. Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» είδαμε πως:

Η Βασιλική πείθει τον Φίλιππο να μη μιλήσει στην Ειρήνη για τη συγγένειά τους, ενώ ο Δημοσθένης έχει παρεξηγήσει εντελώς το ενδιαφέρον του και θεωρεί πως κρύβεται κάτι ερωτικό πίσω από αυτό. Η Αντωνία συνέρχεται στο νοσοκομείο, αλλά λόγω βαριάς διάσεισης, αναγκάζεται να διανυκτερεύσει εκεί. Η Αλκμήνη ταράζεται πολύ από το ατύχημά της και αναθεωρεί τη σχέση τους. Ο Ορέστης κάνει μαθήματα πλοήγησης σκάφους στη Δήμητρα κι εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την παρέα του. Η Μαρία, η Αθηνά και η Χάιδω προσπαθούν να κάνουν τη Μαργαρίτα να ξεχαστεί, ενώ ο Λυκούργος μετράει τις ώρες μέχρι να γυρίσει η Χάιδω στη Μάνη. Η Ρένα και ο Χάρης έρχονται πιο κοντά με τον Μάνο και τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο Χάρης έχει παράλληλο δεσμό με την ξαδέλφη της Ρένας, τη Στέλλα. Η Άννα συνειδητοποιεί πως ο Βαγιάκος είναι πολύ αξιόλογος άντρας, προκαλώντας τη ζήλια του Πότη. Οι εγγραφές στο γυμναστήριο του Ορέστη ξεκινούν. Πρώτος ξεκινά την προπόνηση ο Κουράκος.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» στις 21:00 θα δούμε συγκινητικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα: Ο Ισίδωρος πολιορκεί στενά την Αμαλία προκειμένου να γυρίσει στο πόστο της στο Δημαρχείο κι εκείνη δεσμεύεται να πάει στη Μάνη για να μιλήσουν από κοντά. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κωνσταντίνο να ξαναμπεί στις παράνομες δραστηριότητες, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Αθηνά, η Μαργαρίτα και η Χάιδω επιστρέφουν στη Μάνη. Η Χάιδω δέχεται μια έκρηξη αγάπης από τον Λυκούργο, η Αθηνά βάζει μπροστά το σχέδιο της υιοθεσίας της μικρής Φιλιώς και η Μαργαρίτα σηκώνει τα μανίκια με σκοπό να ξαναπάρει πίσω τη ζωή της. Η Άννα νιώθει μια περίεργη έλξη για τον Βαγιάκο. Ο Στάθης, προκειμένου να εξομαλύνει τις σχέσεις του με την Αρετή, συνεχίζει τα κομπλιμέντα, αλλά εκείνη τα παρεξηγεί και θεωρεί ότι της δίνει ελπίδες. Την ίδια ώρα, η Ιουλία βλέπει τον Στάθη και τη Δήμητρα σε ένα παρεξηγήσιμο τετ-α-τετ.