Μπλε και Κόκκινοι παίκτες του Survivor All Star, το βράδυ της Δευτέρας (30/05) τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης αφού κανένας δεν θέλει να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση. Ένας όμως ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και είδε το όνομά του να βγαίνει από την κάλπη. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, το οποίο θα έρθει το βράδυ της Τρίτης (30/05), ο Κωνσταντίνος Βασάλος δείχνει να είναι ενοχλημένος με το γεγονός ότι έχει βρεθεί στον τάκο.

«Χθες στο συμβούλιο, οι συμπαίκτες μου έδειξαν ότι τα έχουν χαμένα. Μια στιγμή παραφροσύνης. Με έβγαλαν για δεύτερη φορά υποψήφιο. Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Τέλος πάντων, δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Όπως και να έχει, κοιμάμαι με την συνείδησή μου καθαρή» θα πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή από την άλλη θεωρεί πως το πρόβλημα του Κωνσταντίνου Βασάλου δεν είναι πως βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το ότι τον ψήφισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία με την σειρά της τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει ψήφο σε γυναίκα.

Η ομάδα που κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Οι Κόκκινοι βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο καθώς σε περίπτωση ήττας, όλοι κινδυνεύουν να βγουν υποψήφιοι. Στο δεύτερο αγώνα ασυλίας οι μάχες στον στίβο είναι έντονες και η κάθε αναμέτρηση μετράει. Εντάσεις, νεύρα και πείσμα για τη νίκη κυριαρχούν και οι παίκτες τα δίνουν όλα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Μια ομάδα όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers οι Μπλε δεν χαλάνε το σερί τους και καταφέρνουν να αναδειχθούν και πάλι νικητές, στέλνοντας την κόκκινη ομάδα σε ένα ακόμα Συμβούλιο, ηττημένους και τους φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να βγάλουν δυο υποψηφίους προς αποχώρηση.

Η εμφάνιση του Ατζούν Ιλιτζαλί πριν το Συμβούλιο

Λίγο πριν το Συμβούλιο του νησιού όμως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμφανίζεται στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στους παίκτες. Οι Έλληνες παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί με αυτούς του τουρκικού Survivor. Ωστόσο ο αγώνας ναι μεν θα είναι μεικτός αλλά θα παίξουν άνδρες εναντίον γυναικών.

Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Σύμφωνα με τα spoilers νικητές θα αναδειχθούν οι άντρες παίκτες.

Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας θα βρεθούν ο ένας μετά τον άλλον στην κάλπη και θα ψηφίσουν ποιον παίκτη θέλουν να βγουν στον τάκο. Δυο ονόματα θα ανακοινώσει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στο τέλος της ψηφοφορίας.

Ποια θα είναι αυτά;

Σύμφωνα με τα spoilers υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι οποίοι θα βρεθούν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου θα αναδειχθούν η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.