Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Survivor All Star για τον τελικό που θα γίνει στην Αθήνα και κανείς δεν ήθελε να χάσει και να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να είναι υποψήφιος. Οι συνθήκες διαβίωσης, οι κακουχίες κι η εξάντληση έχουν, ωστόσο, φέρει τους παίκτες στα όριά τους με τις εντάσεις να είναι καθημερινό φαινόμενο.

Μετά τον Νίκο Μπάρτζη ο Τάκης Καραγκούνιας έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος δεν μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο που έχει γίνει στόχος. Νέα κόντρα, λοιπόν, ήρθε στο προσκήνιο με πρωταγωνιστές τον μισθοφόρο και τον Ηλία Μπόγδανο για το γεγονός ότι ο Ηλίας μπήκε μπροστά όταν ο Τάκης ήθελε να μιλήσει με τον Μάριο Πρίαμο.

«Όταν παίζω και με γιουχάρεις, μην μου λες μετά συγχαρητήρια. Πριν μπήκες μπροστά για να μην μιλήσω με τον Μάριο. Πες του Μάριε, να μην λέει ψέματα. Ας το δείξει η κάμερα. Όλο ειρωνεία. Κάνε στην άκρη να μιλήσω. Ρε φίλε είσαι απαίσιος. Έλα εδώ στην κάμερα μπροστά. Αυτά τα ριάλιτι σε κανέναν άλλον να τα κάνεις, όχι σε εμένα. Έλα ρε Ηλία που θέλεις και συζήτηση τώρα» είπε ο Τάκης.

«Γιατί βλέπεις φαντάσματα; Δεν μιλούσες πολιτισμένα» απάντησε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο… καβγάς τους συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα στις προσωπικές τους συνεντεύξεις με τον Τάκη να τον κατηγορεί για κόμπλεξ και πως αν ήταν καλός αγωνιστικά θα κέρδιζε το αυτοκίνητο.

Ο Ηλίας από την άλλη αδυνατεί να καταλάβει τι μύγα έχει τσιμπήσει τον Τάκη μαζί του, ο οποίος βλέπει – όπως ανέφερε – παντού εχθρούς και απέδωσε το… ντου που του έκανε στο γεγονός ότι θέλει να τον ρίξει ψυχολογικά.

Νωρίτερα ο μισθοφόρος έδειξε το σκληρό του πρόσωπο απέναντι στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη που ξέσπασε σε κλάματα καθώς διανύει άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη. «Πριν μπω στο Survivor έκανα life coaching κι η δασκάλα μου μού είχε πει βρες ένα σύμβολο που να σε αντιπροσωπεύει. Έτσι, λοιπόν, έκανα τατουάζ το λιοντάρι μου… το κοιτώ και παίρνω θάρρος» είπε μεταξύ άλλων βουρκωμένη.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στην μεγαλύτερη πόλη του κόσμου, στην Νέα Υόρκη, να περνάς υπέροχα και να γυρίζεις εδώ και να λες ότι δεν έχω ψυχολογία και δεν μπορώ να παίξω κι έχω κουραστεί; Εκεί είναι η πόρτα, την ανοίγεις και φεύγεις» ήταν η…. απάντηση του Καραγκούνια όταν συζητούσε το θέμα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ψυχολογικά καταρρακωμένη είναι και η Μελίνα Μεταξά που όπως ομολόγησε μετά το ταξίδι στη Νέα Υόρκη σκέφτεται τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι Διάσημοι, λοιπόν φαίνεται πώς έχουν επηρεαστεί αρκετά ψυχολογικά μετά το ταξίδι τους στην Αμερική και αυτό βγαίνει και στους αγώνες. Έχασαν από τους Μαχητές στον πρώτο αγώνα ασυλίας – με σκορ 8-6 στον πρώτο επιμέρους αγώνα και 8-1 στον δεύτερο – και έπρεπε να υποστούν τις συνέπειες και να βγάλουν στον τάκο έναν δικό τους παίκτη.

Προς έκπληξη όλων, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν βγήκε υποψήφιος αυτή τη φορά, ενώ στον τάκο βγήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος συγκεντρώνοντας τρεις ψήφους.

Μάλιστα, ο παίκτης από το Αίγιο, μετά την τιμωρία του από την παραγωγή και τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως πείσμωσε και άρχισε να φέρνει πάρα πολλούς πόντους στην ομάδα του!

Τρόλαρε μέχρι και στην υποψηφιότητά του

Από την άλλη ο γυμναστής που ετοιμάζει νέα… θεραπεία – «Πρέπει να είμαστε όλοι γυμνοί» – και έκανε ανάλυση για τον «ενεργειακό εξευγενισμό», τρόλαρε μέχρι και στην υποψηφιότητά του. «Δεν ξέρω από πότε ψηφίζονται οι υπερ-παίκτες, θέλω να αποχωρήσω οικειοθελώς. Δεν το περίμενα αυτό που έχει συμβεί σήμερα. Είμαι στενοχωρημένος. Όχι, εντάξει το περίμενα. Το είπα και στον Τάκη πριν μπούμε κάποια στιγμή πως θα βγω εγώ υποψήφιος σήμερα. Δεν έγινε συζήτηση, όλοι ξέρουμε ότι ο Τάκης κι εγώ δεν ψηφιζόμαστε μεταξύ μας, αλλά συζήτηση με τους υπόλοιπους δεν έγινε κι ούτε έχουμε κάνει από τότε που ήμαστε κόκκινη ομάδα και είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Εννοείται πως αποδέχομαι την ψήφισή μου, όπως προείπα το περίμενα. Ο Νίκος Μπάρτζης είπε μπορεί να κάνει πάρτι γιατί έχω βγει υποψήφιος» ανέφερε και έδειξε τον συμπαίκτη του, ο οποίος πετάχτηκε λέγοντας «όχι δεν με συμφέρει, σε θέλω μέσα στο παιχνίδι» για να προσθέσει ο Βασάλος «με θέλει, για να έχει εύκολο αντίπαλο».

Η Μελίνα τώρα σχολιάζοντας το γεγονός πως έλαβε δύο ψήφους θεωρεί πως αν η Κόκκινη ομάδα χάσει και στον επόμενο αγώνα ασυλίας, θα είναι σίγουρα υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός επιφύλασσε στο τέλος μια έκπληξη στους Survivors όταν τους ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει απόψε διπλός αγώνας με τους παίκτες από το τουρκικό ριάλιτι επιβίωσης, με πλούσια δώρα και παρουσιαστή τον Ατζούν.