Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει προκύψει στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους παίκτες του Survivor All Star για το… βρακί του Κωνσταντίνου Βασάλου και το γεγονός πως το… δανείστηκε η Μελίνα Μεταξά. Το πρωί της Πέμπτης (18/05) το «θέμα» συζητήθηκε και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open με την Μπέττυ Μαγγίρα να τονίζει πως: «Εγώ πάντως το βρακί μου δεν το δίνω πουθενά να ξέρετε».

«Έχει γίνει Ανατολικό Ζήτημα το βρακί του Βασάλου. Ποιος φοράει το βρακί του Βασάλου, πείτε μου; Εγώ πάντως το βρακί μου δεν το δίνω πουθενά να ξέρετε. Ας το άπλωνε στον ήλιο να στεγνώσει», σχολίασε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Εδώ πέρσι άλλαζαν μαγιό μεταξύ τους, δεν θυμάστε; Άλλη φορούσε το πάνω, άλλη το κάτω. Οι γυναίκες μας αρέσει πολύ να φοράμε ανδρικά εσώρουχα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι περίεργο βρίσκει σε αυτό η Στέλλα. Εκτός αν δεν της έχει τύχει ποτέ να φορέσει ανδρικό εσώρουχο» απάντησε η Μαρία Αντωνά.

«Τι να κάνουμε τώρα; Η κοπέλα δεν είχε καθαρό βρακί να βάλει, δεν είχε στεγνώσει και ζήτησε του Βασάλου. Ο πιο καθαρός απ’ όλους λένε πως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.