Το έπαθλο της επικοινωνίας στο Survivor All Star κατόρθωσε να κερδίσει η κόκκινη ομάδα το βράδυ της Τετάρτης (5/4) στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Στον αντίποδα μάλιστα η Ελευθερία Ελευθερίου κατέρρευσε καθώς ήταν εκείνη που για τους μπλε ηττήθηκε στην τελευταία αναμέτρηση. «Έχασα τρεις πόντους σήμερα για την ομάδα μου και θέλω πραγματικά να τους ζητήσω συγγνώμη. Συγνώμη, με κρατά ο κόσμος και σας είμαι βάρος», με τον Γιώργο Λιανό να απευθύνεται στους συμπαίκτες της: «Να στηρίξετε το Aphrodisiac, να το ανεβάσετε».

Οι παίκτες τώρα της κόκκινης ομάδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φωτογραφίες και πασχαλινές ευχές από τις οικογένειες τους και τους συντρόφους τους.

Ανάμεσα τους και ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος και διάβασε μηνύματα συνοδεία φωτογραφιών από την σύζυγο του, Όλγα Πηλιάκη και τα δυο τους παιδάκια. «Στελλάκο μου, ξέρω ότι βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, θέλεις να αρπάξεις το κοκορέτσι και να το κάνεις μια μπουκιά! Όπως επίσης ότι αναπολείς το Πάσχα μας στον Βόλο και τις όμορφες στιγμές που περνάμε κάθε χρόνο εκεί. Φέτος θα είναι λίγο διαφορετικά για όλους, όμως η σκέψη μας θα είναι εκεί μαζί σου. Εύχομαι το Άγιο φως να σου δώσει δύναμη για να συνεχίσεις την τόσο όμορφη προσπάθεια σου και να βγεις “νικητής” μέσα από αυτήν» έγραψε η γνωστή αθλήτρια με τα μάτια του Στέλιου Χανταμπάκη να έχουν βουρκώσει για να… αρχίσουν να τρέχουν ποτάμια στο μήνυμα από τα παιδιά του. «Μπαμπάκα μας καλέ, έχουμε πάρει τις λαμπάδες μας, έχουμε ψήσει κουλουράκια και παίξαμε κυνήγι αβγών όπως κάθε Πάσχα. Σε βλέπουμε και σε θαυμάζουμε κάθε βράδυ! Είσαι ο καλύτερος».

Πιο… κλαψιάρης της βραδιάς αποδείχτηκε ο Ηλίας Μπόγδανος που με δυσκολία διάβασε τα μηνύματα της μητέρας του και της κοπέλας του. Ειδικά στο μήνυμα της Αλεξάνδρας του, δεν σταμάτησε να κλαίει!

«Λιάκο μου, θυμάσαι; ΙΤΕΑ Πάσχα. Όλοι μαζί τόσο χαρούμενοι! Όμως καθόλου μην ανησυχείς, έρχονται τα καλύτερα. Αυτό μόνο να σκέφτεσαι και να ονειρεύεσαι. Ζήσε τις καλές και τις κακές στιγμές γιατί έτσι προχωράς. Μετράμε ημέρες» έγραψε η μητέρα του Ηλία Μπόγδανου με τον τραγουδιστή να μην μπορεί να συγκρατήσει, με τη σειρά του, τα δάκρυα του με την γοητευτική του σύντροφο, Αλεξάνδρα να ακολουθεί και να τον «αποτελειώνει» συναισθηματικά.

Ο Τάκης Καραγκούνιας από την άλλη που κάθε φορά βλέπει την κόρη του ή μιλάει για αυτήν βουρκώνει, φάνηκε πιο ψύχραιμος.

Συγκινήθηκε βέβαια και από την ευχή του αδελφού του που είναι παπάς, αλλά και από τα λόγια της Ραφαηλίας του.

Επική ήταν τώρα η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος δεν…. αναγνώρισε τους γονείς του καθώς του φαίνονταν αλλοπρόσαλλα αυτά που του έγραφαν. Πριν το έπαθλο ο ίδιος ήταν σε αμηχανία και εμφανίστηκε αγχωμένος με τη φωτογραφία του πατέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα εμφανιστεί «Πάλι με λάδια πρησμένος ε;».

Διαβάζοντας, όμως, τα μηνύματά τους «Έχει μπει κάποιος άλλος στη μάνα μου» είπε. «Οι γονείς μου μάλλον δεν θέλουν να είμαι εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ πατέρα, θα αργήσω να έρθω, αλλά με αυτά τα μηνύματα ίσως γυρίσω να ζητήσω εξηγήσεις» ανέφερε με χιούμορ.