Η Ζέτα Μακρυπούλια φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (22/02) και μεταξύ άλλων μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία του Ρουκ Ζουκ και για το κατά πόσο θα συνεχίσει να το παρουσιάζει γι’ άλλη μια χρονιά.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν θα ήταν αρνητική αλλά πως επιθυμεί να σταματήσει να παρουσιάζει το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι πριν την «αφήσει» αυτό.

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης (2202) στο Καλό Μεσημεράκι, έπαιξε το απόσπασμα με τις δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια και στο τέλος της προβολής του βίντεο σχολίασε πως: «Πάνε αντιστρόφως ανάλογα οι πορείες μας. Είναι αλήθεια ότι το Ρουκ Ζουκ κάνει επιτυχία, ας μην κρυβόμαστε πια. Σε κάποια συγκεκριμένα κοινά, παντού! Αυτή είναι μια σκέψη που περνάει από πολλά μυαλά. Εννοώ όταν κάνεις κάτι και λες τώρα ρε παιδί μου πόσο θα πάει; Θα ξαναπάει; Μπορώ να το πάω;

Καλύτερα να το αφήσω πριν με αφήσει; Αυτό είναι ωραία σκέψη. Γι’ αυτό φτάνουμε σε κάποια συμπεράσματα στη ζωή μας και λες τι ωραίο κι αυτό που είπε, η παύση, η αγρανάπαυση. Να κάνεις μισό βήμα πίσω, να δεις και πού εργάζεσαι. Εννοώ το “κουτί” όλο».

Λίγο πριν πάει στην προβολή του επόμενου βίντεο, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε με χιούμορ: «Μπράβο στη Ζέτα! Άμα κάνει όμως του χρόνου εκπομπή θα την ξεμαλλιάσω!».