Οι τσακωμοί δεν λείπουν από το My Style Rocks με τις διαγωνιζόμενες να έρχονται συνεχώς σε κόντρα, αλλά με την κατάσταση αυτή τη φορά να ξεφεύγει.

Κατά την κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη προς την Emilia Vodos, ο κριτής ανέφερε: «Της είπες ότι είναι εκτός κόνσεπτ και της έβαλες 1. Άρα είσαι και εσύ εκτός κόνσεπτ γιατί είστε ίδιες με άλλα ρούχα. Δεν με έχεις καλύψει και προβληματίζομαι πολύ γιατί κανονικά οι βαθμολογίες πρέπει να είναι τα look σας, αντικειμενικά, χωρίς εμπάθειες. Χριστιάννα μου να πω κάτι, για να αλλάξει κάποιος πρέπει να αλλάξουμε εμείς».

Στη συνέχεια με αφορμή τη βαθμολογία της Βασιλικής προς την Emilia, βάζοντάς της 4, ενώ στη Χριστιάννα 1 και τις αντιδράσεις των άλλων κοριτσιών για τον τρόπο που βαθμολογεί και ο οποίος δεν βασίζεται στις εμφανίσεις, αλλά στις συμπάθειες, τις αντιπάθειες και είναι πολλές φορές και… μελετημένος, η παίκτρια βγήκε εκτός εαυτού. Να σημειώσουμε πως ένα επεισόδιο πριν, η συγκεκριμένη παίκτρια δήλωσε πως σκέφτεται να αποχωρήσει, γιατί μάλλον βρίσκεται σε λάθος μέρος, αφού προηγουμένως η Μάιρα της τόνισε πως η εμφάνισή της θυμίζει γεροντοκόρη, με την Βασιλική ακολούθως να βάζει «αυτάκια» για να μην ακούει τη Χριστιάννα, την οποία στο εν λόγω επεισόδιο βαθμολόγησε – όλως τυχαίως; – με μονάδα, για να την προσβάλλει ακολούθως.

«Έλα ρε, με κουράσατε κορίτσια, με κουράσατε», είπε η Βασιλική και αποκάλεσε «Βούρλο» τη Χριστιάννα, με την Κατερίνα Καραβάτου αμέσως να αντιδρά: «Τι; Αυτό είναι απαράδεκτο. Με συγχωρείται πάρα πολύ, αλλά είμαστε όλοι μεγάλοι άνθρωποι εδώ πέρα».

«Συγνώμη Κατερίνα μου» είπε η Βασιλική, με όλους τους κριτές να μένουν αρχικά άναυδοι, εμφανίζοντας με τις εφκράσεις των χεριών και του προσώπου τους την δυσαρέσκειά τους και τον Δημήτρη Σκουλό να παρεμβαίνει πρώτος λέγοντάς της πως πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τη Χριστιάννα που προσέβαλε.

Η Βασιλική αμέσως έσπευσε να αιτιολογήσει το ξέσπασμά της, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης απάντησε φανερά εκνευρισμένος: «Εδώ μέσα δεν θα λέτε τέτοιες λέξεις. Όλα έχουν κι ένα όριο, στα σπίτια σας αυτά».