Η καθημερινότητα συνεχίζει να αλλάζει καθημερινά, με την επόμενη εξέλιξη να αφορά στην κυκλοφορία των αυτοκίνητων που χωρίζονται πλέον σε μονά και ζυγά. Κι ενώ γεννιέται το πρώτο «παιδί του σωλήνα» οι Αντωνόπουλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα διλήμματα και συναντιούνται με παλιές αγάπες.

Στο νέο διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα μεταδοθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00 οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές.

Αναλυτικά τι θα δούμε:

Επεισόδιo 11 – «Μονά, ζυγά δικά μας»: Ήρθε η μεγάλη στιγμή! Ο Άγγελος απολύεται και μια επαγγελματική πρόταση τον βάζει σε σκέψεις… Η αλλαγή στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων, που χωρίζονται πλέον σε μονά και ζυγά, προβληματίζει όλους τους ήρωες και ο Αντώνης αποφασίζει να κάνει γκάλοπ για το θέμα. Οι επαγγελματικές πιέσεις, το νέφος και οι συνεχείς αλλαγές φέρνουν εφιάλτες στον Στέλιο, αλλά και στον Άγγελο που αποφασίζει να τα ξορκίσει όλα με ένα πάρτι…

Επεισόδιo 12- «Το παιδί του σωλήνα»: Η εμφάνιση της Άννας στο πάρτι αφήνει τον Άγγελο εμβρόντητο και μπερδεμένο! Το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα γεννιέται και όλο και περισσότεροι θα ενθαρρύνουν τον Γιάννη και την Τούλα να εξετάσουν και αυτό το ενδεχόμενο! Η Νανά με τον Δημήτρη δεν μπορούν να αγνοήσουν τις περίεργες συνήθειες της Νόνης, ενώ η Ελπίδα αρχίζει να υποπτεύεται ότι ίσως δέχεται ένα απρόσμενο φλερτ!