Ο 45χρονος Ιωσήφ κινείται ανάμεσα στο παρόν και στις μνήμες του παρελθόντος, που ξετυλίγονται, άλλοτε λυτρωτικές και άλλοτε επώδυνες.

Όταν η μεγάλη του αδελφή, Ζακλίν, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, για να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της με τον χριστιανό Κωνσταντίνο, η οικογένεια Κοέν κλυδωνίζεται, ακόμη μια φορά, στο τέταρτο συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής «Το βραχιόλι της φωτιάς», που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 22:00 στην ΕΡΤ θα δούμε πως: 45χρονος Ιωσήφ κινείται ανάμεσα στο παρόν με την οικογένειά του και στις μνήμες του παρελθόντος, όταν ο Ηλίας γίνεται αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, ο Δαβίδ που έχει φύγει στην Παλαιστίνη τούς στέλνει νέα του, και ο Ιωσήφ νιώθει τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα. Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις στον νέο κλυδωνισμό της οικογένειας, με τη μεγάλη του αδελφή, Ζακλίν, να αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, προκειμένου να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της με τον χριστιανό Κωνσταντίνο Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο της σειράς «Το βραχιόλι της φωτιάς»: