Με τη νέα υπόθεση ψευτογιατρού η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας ασχολήθηκε η εκπομπή T-Live του Alpha αλλά και τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια. Η Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τρίτης (24/01) έδωσε την καυστική της απάντηση στον Αλέξη Κούγια σε συνέχεια των δηλώσεων που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος για την υπόθεση του ψευτογιατρού, όπου ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει… μαντήλι για να κλάψει.

Μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ, η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε: «Πρέπει να κάνουμε μία εκπομπή, να μαζέψουμε χρήματα, να αγοράσουμε ένα μαντήλι στον φυσικοθεραπευτή, να του το στείλουμε να κλάψει. Γιατί δεν έχει μαντήλι να κλάψει – είπε ο κύριος Κούγιας – στο φτωχόσπιτό του στα Καλύβια, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κτηματολογίου και όχι κάποιες συκοφαντίες πολύ κακών δημοσιογράφων όπως εμείς, έχει αποκτηθεί το οικόπεδο με τρεις δωρεές πολιτών. Βρήκαμε λοιπόν την οικογένεια που έκανε την πρώτη δωρεά του οικοπέδου. Νευρολογική νόσο η καημένη η γυναίκα που πέθανε».

«Έχουν πουληθεί 4 οικόπεδα και συνολικά η οικογένεια υπολογίζει ότι έδωσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο μισό εκατομμύριο ευρώ με βάση τα οικόπεδα που πούλησε, για να κάνει όλες τις θεραπείες με βάση τις οποίες θα γινόταν καλά όπως τους έλεγε ο φυσικοθεραπευτής» σημείωσε από το ρεπορτάζ της η Γιώτα Κηπουρού.

«Πήγαινε και μαζί τους διακοπές. Έτσι μου μετέφεραν οι κόρες της γυναίκας που πέθανε, ότι με το πρόσχημα ότι πρέπει να είναι δίπλα στη μητέρα τους και να την προσέχει τους ακολουθούσε στα πεντάστερα ξενοδοχεία. Και φυσικά τις διακοπές τις πλήρωνε η ίδια η οικογένεια» είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.