Οι auditions του MasterChef 2023 συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα (23/1) και την τύχη του στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής της Ελλάδας θέλησε να δοκιμάσει ο Ευάγγελος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο κοινώς Βαγγέλης όπως προτιμά να τον αποκαλούν γρήγορα ξεχώρισε στην οντισιόν του χάρη στη σπαρταριστή στιχομυθία του με τους κριτές.

Ειλικρινής και αυθόρμητος ο πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του Βαγγέλης, δε σταμάτησε να μιλάει για εκείνη καθ’ όλη τη διάρκεια που προετοίμαζε το πιάτο του ενώπιον των κριτών.

Ξεκίνησε να αφηγείται στους κριτές μάλιστα ότι την αίτηση την υπέβαλε για εκείνον η σύντροφός του και ότι αν κερδίσει το έπαθλο θα δωρίσει μέρος του στη φιλοζωική Σερρών γιατί λατρεύει τα αδεσποτάκια.

Το μοναδικό πράγμα που τον ρώτησαν με αγωνία οι κριτές, ήταν τι θα κάνει τώρα που θα μπει στον διαγωνισμό και θα είναι μακριά από την αγαπημένη του.

Στην κομβική δε, ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το ποιον από τους τρεις κριτές θα ήθελε να μαγειρέψει στον γάμο του με την καλή του ο πονηρός Βαγγέλης απάντησε τον… Νίκο Θωμά (F&B Manager).

«Συγγνώμη κόπηκες» είπε με χιούμορ ο «Θείος Λεό» ψιθυρίζοντας ότι ο υποψήφιος είναι «παμπόνηρος» και «τσάκαλος».

Και οι τρεις κριτές είπαν τεράστια «ναι» στον Βαγγέλη και του έδωσαν με τα… μπούνια τη λευκή ποδιά, καθώς δε βρήκαν κανένα λάθος στο πιάτο του!