Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η ομάδα των Διασήμων στο Survivor All Star έχασε την πολυπόθητη ασυλία. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/1) η μπλε ομάδα νίκησε και έτσι παρακολούθησε χωρίς φόβο το Συμβούλιο του Νησιού. Από την άλλη οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση μετά την πρώτη υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου.

Εύθυμα ξεκίνησε το συμβούλιο με beauty tips από την μπλε ομάδα που με πρωτοστάτη τον Κωνσταντίνο Βασάλο έστησαν σαλόνι ομορφιάς στην παραλία τους.

Για την ακρίβεια, τα κορίτσια της μπλε ομάδας του Survivor All Star αποφάσισαν να μετατρέψουν την παραλία τους σε… σπα!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την βουτιά του στα καταγάλανα νερά έκανε και αυτός… μια μάσκα προσώπου μαζί με τις συμπαίκτριές του χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό στιγμές απείρου κάλλους!

«Τα κορίτσια έχουν αναλάβει την περιποίησή μου για να πάμε στο Συμβούλιο όπως πρέπει για να παρακολουθήσουμε τους αντιπάλους να τσακώνονται» σχολίασε χιουμοριστικά ο παίκτης των Μαχητών.

Στη συνέχεια όμως η συζήτηση σοβάρεψε με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να περνά στον Κώστα Παπαδόπουλο που για δεύτερη φορά βγήκε στον τάκο από τους συμπαίκτες του.

«Έχω πάρα πολύ χρόνο στην καλύβα, γίνονται συζητήσεις. Εγώ ξεκαθάρισα ότι θα ψηφίσω αγωνιστικά, δεν θα ψηφίσω έτσι για να έχω έναν σάκο προστασίας με έναν λιγότερο αγαπητό, με κάποιον με λιγότερους followers» είπε ο ζαχαροπλάστης στον Γιώργο Λιανό.

Θέλησε παράλληλα να εκφράσει την πικρία του όσον αφορά ορισμένα λόγια του Κώστα Αναγνωστόπουλου που τον ενόχλησαν στο αγώνισμα.

«Ανοίξατε μία συζήτηση στο αγώνισμα για τους followers και είπα “εγώ ότι έχω τους λιγότερους” και ο “πειρατής” μου απάντησε με λίγη κακία ότι “γιατί ήρθες να κλαφτείς εδώ, γιατί δεν κάθισες στο σπίτι σου».

«Άμα μπήκες να γκρινιάζεις για τους followers εμείς σου φταίμε;» πέρασε στην αντεπίθεση ο Αναγνωστόπουλος.

Τη συζήτηση διέκοψε η ξαφνική αδιαθεσία της Ασημίνας που αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λίγο.

Στα της ψηφοφορίας ενδιαφέρον είχε η ατάκα του Νίκου Μπάρτζη που κατηγόρησε την Ασημίνα για «έπαρση», ενώ προέβλεψε ότι σύντομα θα υπάρξει κάποιο «μαναφούκι» στην ομάδα εξαιτίας της.

Παρ΄ όλα αυτά τις περισσότερες ψήφους από την ομάδα της έλαβε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που βγήκε δεύτερη στον τάκο, ενώ είχαμε και τρίτη υποψηφιότητα, αυτή του Σπύρου Μαρτίκα.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι το περίμενε, ο δε, Κωνσταντίνος Βασάλος από την άλλη που ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για την υποψηφιότητά της τόνισε «για μένα, δεν έπρεπε να ψηφιστεί η Ευρυδίκη».

Ο Σπύρος Μαρτίκας από τη μεριά του αναφερόμενος στην δική του υποψηφιότητα είπε: «σίγουρα πήρα 3 ψήφους κατόπιν συνεννοήσεως», ενώ survivors που κλήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι ο φαρμακοποιός είναι υποψήφιος θεώρησαν πως αυτό έγινε γιατί τα περίφημα «σχέδια Μαρτίκα»… τρομοκρατούν πολλούς, όπως και η λεκτική του ευφυΐα και η κοφτερή του γλώσσα, αλλά και τα αετίσιο του μάτι που τα παρατηρεί όλα και την κατάλληλη στιγμή τα μαρτυράει.