Αν και απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα για καιρό, ο Γιώργος Γαλίτης είναι από τους πλέον αγαπητούς ηθοποιούς στο κοινό, ο οποίος μέσα από τις σειρές του έχει αφήσει αδιάβρωτο στίγμα στον χρόνο.

Ο ίδιος αιτιολογεί με χιούμορ την απουσία του από την τηλεόραση λέγοντας: «Δεν υπάρχω στην τηλεόραση επειδή δεν είμαι μοντέλο».

Στο θέατρο «Βέμπο» φέτος τον απολαμβάνουμε στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους». Στο έργο μάλιστα ο Γιώργος Γαλίτης δίνει ένα φιλί στο στόμα με την Κατερίνα Στικούδη, η οποία είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Οι ρεπόρτερ, λοιπόν, τον ρώτησαν, στην επίσημη πρεμιέρα για το συγκεκριμένο φιλί.

«Δεν αγχώθηκα που ήταν και ο σύζυγός της στο κοινό. Όλοι μου λένε “εσύ στο θέατρο, φιλάς τη Στικούδη και πληρώνεσαι; Πώς το έχεις καταφέρει αυτό;”», είπε αρχικά ο Γιώργος Γαλίτης και συμπλήρωσε: «Η Κατερίνα είναι ένα πλάσμα σπάνιο».

Ανάμεσα, λοιπόν, στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα ήταν και ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα και είναι πάντα στο πλευρό της.

Μετά το τέλος της παράστασης μάλιστα, ο Βαγγέλης Σερίφης πλησίασε τη σύζυγό του προσφέροντάς της μια ανθοδέσμη τριαντάφυλλα. Όπως πρόσφατα δήλωσε η ίδια το παιδί τους έφερε ακόμη πιο κοντά, ενώ ο ίδιος σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνουν μαζί μια εκπομπή μαγειρικής και τηλεπαιχνίδι.

Μιλώντας τώρα στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε μετά την πρεμιέρα της παράστασης.

Σε βλέπουμε αθλητικά ντυμένη, με λουλούδια στο χέρι, από τον σύζυγο; ήταν η ερώτηση που δέχτηκε

«NFL. Βεβαίως είναι η μπλούζα του, πάντα φοράω τις μπλούζες του, είναι γνωστό. Αυτή είναι η αγαπημένη του, είναι γούρι γι’ αυτό την έβαλα και τα λουλουδάκια που μου έδωσε μόλις βγήκα».

Όσο για τον αν είχε άγχος που το έτερό της ήμισυ ήταν ανάμεσα στους θεατές είπε:

«Γι’ αυτόν ναι, θέλω να είναι ευχαριστημένος, είναι αυστηρός κριτής πολύ. Δεν πρόλαβε ακόμη να μου πει την εντύπωσή του, θα μου πει μετά. Θέλω να πιστεύω ότι του άρεσε».