Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου η Ζέτα Μακρυπούλια θα υποδεχθεί τους παίκτες στο Rouk Zouk Special και μαζί θα χαρίσουν στους τηλεθεατές απολαυστικές περιγραφές για πολλά γέλια. Στο Rouk Zouk Special της Κυριακής, ποδόσφαιρο και κωμωδία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Το «Comedy nights» με τους Κώστα Μαλιάτση, Νεφέλη Meg, Λούη Πατσαλίδη, Blink Mike και Αριστοτέλη Ρήγα έρχεται αντιμέτωπο με την ομάδα «Football Stories» των Γιώργου Λέντζα, Άγγελου Γιακουμίδη, Δημήτρη Μωυσιάδη, Θοδωρή Πλακίδη και Έλενας Παπαδοπούλου.

Αυτή την Κυριακή έρχονται δύο ομάδες με ανεβασμένη διάθεση, που κάνουν παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας τον οργανισμό «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ».

Τα highlights της βραδιάς

  • Η Ζέτα Μακρυπούλια θα κάνει το πρώτο προξενιό της σεζόν και αποδεικνύει περίτρανα πως είναι η καλύτερη ζωγράφος
  • Ο Κώστας Μαλιάτσης έρχεται αποφασισμένος, αυτή τη φορά, να νικήσει στο «ROUK ZOUK SPECIAL».
  • Ο Γιώργος Λέντζας κάνει προσλήψεις για το «Football Stories», αναρωτιέται αν η Ζέτα θα είναι καλή camerawoman και ομολογεί πως τα ταξίδια τού έχουν στερήσει τον… έρωτα.
  • Ο Θοδωρής Πλακίδης με τις… μυρωδάτες πατούσες, έχει ανάγκη από κομπλιμέντα και το πλατό τον αποθεώνει.
  • Ο Λούης Πατσαλίδης αποκαλύπτει πως έχει καταφέρει να κοιμηθεί την ώρα που κάνει απονεύρωση.
  • Ο Δημήτρης Μωυσιάδης παραδίδει μαθήματα savoir vivre.
  • Η Νεφέλη Meg μας ξεκουφαίνει από τα γέλια, ενώ ο Αριστοτέλης Ρήγας κάνει μία αφιέρωση στον Blink Mike με το… γιουκαλίλι του.

Τα «μπαλάκια» του Λούη προκαλούν χαμό

Τη λέξη «μπαλάκια» πρέπει να περιγράψει η ομάδα και οι περιγραφές είναι αρκετά… πιπεράτες και φυσικά προκαλούν πολλά γέλια. «Έχω δυο» είπε έντονα ο Λούης με τον συμπαίκτη του να απαριθμεί ότι υπάρχει σε ζεύγος πάνω στο σώμα του. Με τις κατάλληλες… μανούβρες, και λίγο πάνω λίγο κάτω, ο παίκτης κατάλαβε ποια λέξη του περιέγραφε ο Λούης και τελικά η ομάδα πήρε τους πόντους.

Αποκλειστικό και απολαυστικό βίντεο του Newsbeast από το επόμενο επεισόδιο